Home Agenda Interactieve lezing van Mandy Verleijsdonk – UNIT academie Nijmegen
Interactieve lezing van Mandy Verleijsdonk – UNIT academie Nijmegen
4 juli 202219:45 - 21:30
GelderlandUnit Atelier, St. Canisiussingel 36B Nijmegen

Ook als je dicht bij iemand staat met autisme en er dagelijks mee te maken hebt blijft de vraag overeind: Wat betekent het nu echt om zelf te leven met autisme?
Speciaal voor ouders, hulpverleners, ambulant begeleiders en vrienden van de UNIT, biedt Mandy Verleijsdonk (1987, psycholoog BSc en ervaringsdeskundige ASS) in een interactieve lezing een kijkje in haar hoofd. Zij slaat een brug tussen haar persoonlijke beleving van autisme en wetenschappelijke inzichten.
Mandy laat zien hoe leven met autisme telkens weer uitdagingen met zich mee brengt: 24 uur per dag en op alle levensterreinen. Het schuurt tussen hoe je bedraad bent en hoe de wereld om jou heen ingericht is. Mandy is in deze lezing openhartig over de vragen waar ze mee worstelt die veel mensen met autisme en een hoge intelligentie zullen herkennen. Waarom voel ik me schuldig dat ik afhankelijk ben van een uitkering? Hoe kan ik iets betekenen voor de maatschappij? Hoe vind ik een balans tussen sociaal contact en genoeg tijd voor mezelf? Wat deel ik met anderen over mijn autisme? Etc etc…

Sinds Mandy op haar 27ste de diagnose ASS kreeg kwam haar herstelproces pas op gang, na jarenlange behandelingen in de GGZ en veel psychisch lijden. Na jarenlang overleven, kon zij eindelijk gaan leven. De diagnose hielp haar zichzelf beter te leren kennen en zij hoopt met haar lezingen anderen meer inzichten te geven.

Je bent van harte uitgenodigd op maandag 4 juli op het UNIT Atelier, St. Canisiussingel 36B Nijmegen. Vanaf 19.30 uur ontvangen wij jou met een kop koffie of thee en om 19.45 uur start de lezing van Mandy. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage om de kosten van de lezing te dekken is van harte welkom. Het verzamelde bedrag zal geheel ten goede komen aan Mandy en het bijzondere werk dat zij doet om meer begrip te creëren op het gebied van autisme.
Geef je op voor deze presentatie via info@unitacademie.nl.

Entreeprijs:
Gratis, donatie welkom

Aanmelden via:
info@unitacademie.nl

Meer info:
info@unitacademie.nl

Sluiten
Word nu lid!