Home Agenda Inloopmoment AIC Breda 23 juli
Inloopmoment AIC Breda 23 juli
23 juli 202109:30 - 11:30
Noord-BrabantOntmoetingscentrum “De Vlieren” (Monseigneur Nolensplein 1) 4812 JC Breda

Tijdens onze laagdrempelige inloopochtenden kunt u uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen met onze vrijwilligers en andere bezoekers. Tevens is er ruimte voor een individueel gesprek met één van onze vrijwilligers.

Heeft u zelf, uw kind, uw partner of iemand anders uit uw familie of omgeving autisme? Het Autisme Info Centrum (AIC) weet als geen ander hoe dat is. Het AIC bestaat uit vrijwilligers, allen ervaringsdeskundig op het gebied van autisme. Zij bieden u een luisterend oor, delen ervaringen en/ of zoeken samen met u naar informatie en een antwoord op uw vragen.

Mediatheek is aanwezig. Voor meer informatie over autisme en lidmaatschap NVA: www.autisme.nl of www.nva-nb.nl of mail naar aic-breda@nva-nb.nl
Om de veiligheid te waarborgen, mogen er maximaal 6 bezoekers tegelijk aanwezig zijn. Om die reden is het verplicht om u aan te melden. Wacht dus niet te lang met opgeven, vol = vol.
Verder zullen we de op dat moment geldende RIVM maatregelen in acht nemen.
Bent u verhinderd of heeft u milde klachten? Stuur dan een e-mail naar aic-breda@nva-nb.nl om anderen de kans te geven om deel te nemen.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
www.nva-nb.nl

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!