Home Agenda Inloopavond i.c.m. spelletjesavond – AIC Goes
Inloopavond i.c.m. spelletjesavond – AIC Goes
5 februari 202419:30 - 21:00
ZeelandWijkcentrum Goes-Oost Bergweg 12 4461 NB Goes

Op 5 februari organiseren we weer een inloopmoment. Dit keer zitten onze vrijwilligers ’s avonds weer voor u klaar om met u in gesprek te gaan. De gesprekken kunnen over allerlei zaken gaan die met autisme te makenhebben. Natuurlijk mag u ook gewoon langs komen voor een gezellig bakje koffie of thee. Dit keer is het ook weer mogelijk om gezellig met elkaar gezelschapsspelletjes te spelen. In deze ongedwongen sfeer kun je zo in contact komen met andere mensen met autisme en wellicht nieuwe contacten maken.

Er zijn korte gezelschapsspelletjes aanwezig, maar je mag natuurlijk ook zelf een leuk spel meenemen. Inloop en spelletjes tegelijk? Is dat niet heel erg druk? Nee hoor. Er is genoeg ruimte voor iedereen om een spel te spelen of gesprek te voeren zonder dat je last hebtvan anderen.
Mag ik ook eerder weg gaan? Natuurlijk. Tijdens een inloopmomenten mag je komen en gaan wanneer jij dat wil.
Mag ik ook komen als ik geen diagnose heb? Jazeker. Iedereen is welkom, met én zonder diagnose. Je mag dus ook gerust een vriend of familielid meenemen als je dat prettig vindt.
Moet ik lid zijn van de NVA? Je hoeft geen lid te zijn van de NVA, maar dit mag natuurlijk wel. Aan het inloopmoment zijn geen kosten aan
verbonden.

Op 5 februari heten onze vrijwilligers jullie dus weer van harte welkom. Onze vrijwilligers hebben in hun persoonlijk leven en/of hun werk met autisme te maken en kunnen je hierdoor praktijkgericht advies geven of eigen ervaringen delen. Alles wat besproken wordt, gebeurt in het volste vertrouwen en blijft binnen de muren van het gebouw. Tijdens de inloopmomenten kunt u ook folders over autisme meenemen of een kijkje nemen in de vele boeken over autisme.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
n.v.t.

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!