Home Agenda Film: ‘Typisch Matty’ – NVA Alkmaar
Film: ‘Typisch Matty’ – NVA Alkmaar
12 september 202114:00 - 16:00
Noord-HollandWijkcentrum Mare Nostrum (Arubastraat 2, 1825 PV Alkmaar)

“Typisch Matty” is een film over een vrouw, die op 82-jarige leeftijd de diagnose autisme kreeg. In het verzorgingshuis wist het personeel zich geen raad met haar vaak dwangmatige gedrag. Haar dochters zijn op zoek gegaan naar een passende woonplek voor haar.

Met deze documentaire willen ze hun ervaringen delen en zo hulpverleners en familie van ouderen met autisme die hulp en zorg nodig hebben, informeren. Hun missie is dat ouderen met autisme de juiste zorg krijgen. De film wordt ingeleid en na afloop kunt u vragen stellen.

Magentazorg verleent zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen in de regio Noord-Holland-Noord. Twee zorgverleners van Magentazorg vertellen iets over hun werk en de aandacht voor autisme bij ouderen.

Wij houden ons tijdens de bijeenkomst aan de landelijke RIVM richtlijnen. Aanmelden is noodzakelijk en kan door te mailen naar nva.alkmaar@autisme.nl

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij en mocht je onverhoopt niet kunnen, laat dit dan zo snel mogelijk even weten zodat we de plaats aan iemand anders kunnen geven.

Sluiten
Word nu lid!