Home Agenda Het webinar: ‘Liefdestalen’
Het webinar: ‘Liefdestalen’
31 maart 202119:30 - 21:15
Noord-HollandDigitaal via ZOOM

Het autismenetwerk Zaanstreek – Waterland presenteert het webinar: ‘Liefdestalen’ met Karin Simonis-Wigbels

Karin Simonis Wigbels:
Met mijn werk als autismecoach voor ouders met autisme, wil ik graag bijdragen aan meer rust en plezier in ‘auti-gezinnen’. Dit omdat ik vanuit ons eigen ‘auti-gezin’ ervaren heb dat het soms echt zoeken is hoe je dit kunt bereiken. Een van de dingen die ons daar zeker in heeft geholpen, is het bewust inzetten van de liefdestalen. Daar hebben we nog elke dag plezier van.

Het webinar:
Ieder mens heeft een eigen manier, een eigen taal om liefde te ontvangen en te geven. Als je geen idee hebt van elkaars taal, kun je allebei nog zo je best doen, maar merkt de ander niets van die liefde. Je praat als het ware langs elkaar heen.

Dan doe je maar wat – in elk geval de dingen die je zelf fijn vindt, omdat je hoopt dat je partner dat fijn vindt. Maar het is lastig in te schatten of dat zo is – op welke signalen moet je letten? En als dat wat je doet kennelijk niet goed genoeg is, hoe moet je dan wél laten weten dat je van je partner houdt?!

Kennis over de liefdestaal van je partner kan je helpen om op een praktische manier te laten merken dat de ander belangrijk voor je is, dat je van hem/haar houdt. Er wordt maar al te vaak vanuit gegaan dat je dat wel vanzelf ‘aanvoelt’ en vanze

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
Email: info@zaansautismeloket.nl

Sluiten
Word nu lid!