Home Agenda Het webinar ‘Autisme en Burn-out’
Het webinar ‘Autisme en Burn-out’
29 maart 202119:30 - 21:00
Noord-HollandDigitaal via ZOOM

Ook dit jaar organiseert het Regionaal Autisme Centrum Zuid-Kennemerland in samenwerking met RIBW-KAM, Voorzet en MEE & de Wering een activiteit tijdens de autismeweek, namelijk een Webinar over Autisme en burn-out op 29 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur (inloggen vanaf 19.15 uur).

Autisme en burn-out;
Burn-out is iets waar veel mensen mee te maken krijgen in deze tijd waarin de druk vaak hoog ligt en er veel prikkels (bijv. in de vorm van social media) op mensen af komen. Ook mensen met Autisme krijgen vaak te maken met een burn-out of burn-out klachten. Problemen met prikkelverwerking kunnen hierbij een rol spelen. Helaas is er nog weinig bekend over de combinatie van burn-out bij mensen met Autisme. De weg naar herstel verloopt vaak moeizaam. Daarom dit Webinar, om met elkaar te verkennen wat kan helpen om burn-out te voorkomen, maar vooral ook te onderzoeken wat werkt bij het herstel van deze klachten.
Tijdens dit Webinar verzorgt Han Dijkslag een lezing, samen met iemand met autisme die een persoonlijk ervaringsverhaal vertelt. Han Dijkslag is Consultant/Coach bij Effectyf en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Autisme en burn-out klachten.
Digitaal via Zoom

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
www.voorzet.nl/event/webinar-autisme-en-burn-out/

Sluiten
Word nu lid!