Home Agenda Gespreksgroep voor volwassenen met autisme (20 – 40 jaar) – NVA Rijnmond
Gespreksgroep voor volwassenen met autisme (20 – 40 jaar) – NVA Rijnmond
6 mei 202419:30 - 21:00
Zuid-HollandCarnisseweg 51, 2993 AD Barendrecht

LET OP: de groep zit vol, je komt op een wachtlijst. De gespreksgroep is informeel en heeft geen therapeutisch doel. De groep heeft 2 gespreksleiders, betrokken vrijwilligers die ervaringsdeskundige zijn. De deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen van gesprek. In een veilige omgeving kunnen zij ervaringen uitwisselen, gevoelens uiten en elkaar helpen met praktische tips en handvatten.

De groep komt iedere eerste maandagavond van de maand bij elkaar op onze locatie in Barendrecht aan de Carnisseweg 51, 2993 AD Barendrecht.

Voor meer informatie of direct aanmelden kan je contact opnemen met de gespreksleiders via nva.rijnmond.volwassenen@autisme.nl

Om voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten op te kunnen blijven komen, zijn wij afhankelijk van onze leden en donaties. Mocht je na 3 proefmomenten definitief willen aansluiten bij de gespreksgroep, dan vragen lidmaatschap bij de NVA. Voor minima is het lidmaatschap gereduceerd. Voor meer informatie over lidmaatschap kijk hier. Geen lidmaatschap, geen probleem, dan rekenen we € 2,50 per keer.

Entreeprijs:
Eerste 3x gratis, daarna gratis voor leden en niet-leden € 2,50 euro per keer.

Aanmelden via:
nva.rijnmond.volwassenen@autisme.nl

Meer info:
https://www.autisme.nl/regio/zuid-holland/lotgenotencontact-zh/gespreksgroepen-zuid-holland/

Sluiten
Word nu lid!