Home Agenda Digitale inloop – AIC Breda
Digitale inloop – AIC Breda
14 mei 202109:30 - 11:30
Noord-BrabantOnline

Heeft u behoefte aan een goed gesprek? Wilt u uw hart eens luchten in deze vreemde tijden? Dan hebben wij goed nieuws voor u. We zijn namelijk gestart met een digitale inloop via beeldbellen.

Concreet houdt dit in, dat wij u de gelegenheid bieden om via beeldbellen met onze vrijwilligers in gesprek te gaan. Dit digitale (individuele) contact zal plaatsvinden tijdens onze gebruikelijke inlooptijden, dus op vrijdagochtend tussen 9.30 – 11.30 uur.

De digitale inloop is bedoeld voor een ieder, die in haar of zijn leven te maken heeft met autisme. Ouders,partners, familieleden, mensen die zelf een diagnose hebben, iedereen is van harte welkom.

Indien u een afspraak wilt maken, dient u zich uiterlijk 2 dagen tevoren aan te melden via de website: https://nva-nb.nl/aic-breda/. U krijgt van ons een bevestiging dat wij uw aanmelding genoteerd hebben, en een dag tevoren sturen wij de benodigde link toe. Om te kunnen beeldbellen hebt u een smartphone, een tablet of een laptop/computer met een webcam (camera) nodig. We gebruiken het programma Google Meet. Indien u hier vragen over hebt kunt u ons altijd mailen op aic-breda@nva-nb.nl

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
www.nva-nb.nl/aanmelden-online-inloopmoment-aic-breda-14-mei-2021/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!