Home Agenda Cursus Inzicht in autisme
Cursus Inzicht in autisme
30 oktober 202009:30 - 15:30
Zuid-HollandDelft voor Elkaar (Van Bleyswijckstraat 91) in Delft

Het AIC Delft en Into Autisme organiseren de autisme cursus ‘Inzicht in autisme’ op vrijdag 30 oktober. De cursus biedt een basis in de kennis over autisme en is bedoeld voor mensen die recent in aanraking zijn gekomen met autisme, maar ook voor vrijwilligers of professionals die hun kennis over autisme willen opfrissen.

Er komen diverse vragen aan bod. Wat houdt autisme in? Wat zijn de kenmerken van autisme (geheel aangepast aan de DSM-5)? Wat betekent autisme voor de omgeving? Hoe kan ik hier invloed op hebben en hoe kan ik helpen?

In de cursus wordt tevens stilgestaan bij de problemen die kunnen ontstaan bij de persoon met autisme en zijn/haar omgeving. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen en van elkaars ervaringen te leren.

De cursus wordt gegeven in het gebouw van Delft voor Elkaar aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft. In verband met corona maatregelen is het maximum aantal deelnemers 9.

Voor bewoners van Delft is de cursus gratis. De lunch wordt verzorgd. Voor mensen van buiten Delft bedraagt de prijs (inclusief lunch):
€ 80,- voor NVA-leden en
€ 100,- voor niet-NVA-leden

Inschrijven verplicht via delft.aic@gmail.com o.v.v. uw naam, adres, woonplaats en evt. NVA lidmaatschap nummer. Rondom de Van Bleyswijckstraat geldt betaald parkeren van 12:00 tot 24:00 uur. Let op dat u niet parkeert op plaatsen voor vergunninghouders.

meer informatie over de NVA en het AIC Delft: www.facebook.com/AICZuidholland/

Sluiten
Word nu lid!