Home Agenda Cabaretvoorstelling Fabian Franciscus – NVA Hoorn
Cabaretvoorstelling Fabian Franciscus – NVA Hoorn
1 maart 202320:00 - 22:00
Noord-HollandSchouwburg Het Park, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn

Een aantal keer per jaar organiseren we vanuit NVA Hoorn een uitje. Dit keer gaan we samen naar de cabaretvoorstelling van Fabian Franciscus in de Hoornse Schouwburg Het Park.

Fabian Franciscus heeft zelf autisme en is sinds 2019 ambassadeur van onze vereniging. Voor meer informatie over de voorstelling, kijk op onderstaande link van de Het Park.

Hoe ziet de avond eruit?
We wachten elkaar voor de deur op zodat we om 20.00u samen naar binnen kunnen. Daar is er gelegenheid tot het bestellen/drinken van een drankje (op eigen kosten), waarna de voorstelling om 20.30u begint en we bij elkaar in de zaal zitten. Tijdens de pauze kunnen we ons pauzedrankje samen nuttigen, waarna we weer terug de zaal in gaan en de voorstelling rond 22.00u is afgelopen.

Kosten:
NVA-Hoorn rekent geen kosten. De kosten van het kaartje en consumpties zijn voor jezelf. Een kaartje kost 21.50. Dit is inclusief boekingskosten en pauzedrankje.

Wil je gezellig met ons mee? Dat kan zolang wij nog kaartjes kunnen (bij)boeken bij de schouwburg. Mail naar nva.hoorn@autisme.nl voor aanmelding.

—————————————————————————–

Informatie vanaf de website van schouwburg Het Park:

Fabian neemt de dagelijkse moeilijkheden van het leven als geen ander aan. Hij heeft misschien niet altijd het beste geluk gehad, maar zijn unieke en sympathieke karakter maakt het allemaal de moeite waard. Fabian’s derde show wordt zijn beste tot nu toe, hij benadert het leven altijd met een vertederende (maar enigszins angstige!) houding en herinnert ons eraan dat het vaak kan aanvoelen als een rit in een achtbaan – spannend, onvoorspelbaar en absoluut de moeite waard.

We moeten het leven niet te serieus nemen, toch? Na alle chaos en gekte die ermee gepaard kan gaan, moet je gewoon lachen! Zoals Fabian het waarschijnlijk zou zeggen: “Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien… “. Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!

Fabian zijn eerste twee voorstellingen waren zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Ook staat zijn show ‘Vlafeest’ inmiddels of Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen, Radio 2 etc.. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.

Entreeprijs:
E 21,50 (incl. pauzedrankje en boekingskosten van de schouwburg)

Aanmelden via:
nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
https://www.hetpark.nl/programma/fabian-franciscus-lekker-gezellig

Sluiten
Word nu lid!