Home Agenda Bordspellenmiddag – NVA Hoorn
Bordspellenmiddag – NVA Hoorn
11 mei 202413:30 - 16:30
Noord-HollandDe Hoofdzaak, Wilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn

Het vrijwilligersteam van de Nederlandse Vereniging voor Autisme en De Hoofdzaak organiseren samen een maandelijkse neurodivers-vriendelijke bordspellenmiddag voor volwassenen (minimaal 16+) met een gemiddeld tot hoge begaafdheid. Ook als je jezelf niet neurodivers noemt, ben je uiteraard van harte welkom om deel te nemen.
Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er aan meerdere tafels gespeeld worden. De vrijwilligers zorgen voor een selectie van korte en eenvoudige spellen tot langere en strategische spellen en helpen met de opstart ervan.
Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. Het meenemen van eigen consumpties is toegestaan,maar let wel op: aan de speeltafels wordt i.v.m. het behoud van de spellen met schone handen gespeeld.

Iedere 2e zaterdagmiddag van de maand.

Entreeprijs:
Deze middag is kosteloos. Ben je een aantal keer bij onze activiteiten geweest en ben je van plan vaker te komen? Word dan lid van onze vereniging → www.autisme.nl/lidmaatschap.

Aanmelden via:
nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
Kijk op www.autisme.nl/agenda of www.dehoofdzaak.org/agenda voor de data, tijdstippen, het adres en aanvullende informatie. Of kijk op onze sociale media www.instagram.com/nvahoorn

Sluiten
Word nu lid!