Home Agenda Bordspellenmiddag – NVA Hoorn & De Hoofdzaak
Bordspellenmiddag – NVA Hoorn & De Hoofdzaak
10 februari 202413:30 - 16:30
Noord-HollandWilhelminalaan 2 te Hoorn

De vrijwilligersteams van NVA Hoorn en De Hoofdzaak organiseren op deze middag een bordspellenmiddag voor volwassenen (16+) met (een vermoeden van) autisme met een gemiddeld tot hoge begaafdheid. Geen autisme/neurodivers, maar toch zin om mee te doen? Kom dan gerust!

Onze “Chef Spel” legt het spel uit, waarna we het samen zullen spelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er aan meerdere tafels gespeeld. Er zijn zowel korte eenvoudige spellen als langere strategische spellen.
Koffie/thee/koekje zijn aanwezig. Meenemen van eigen consumpties is toegestaan, maar let op: in verband met het behoud van de spellen wordt er aan de speeltafels alleen met schone handen gespeeld.

Meestal vindt deze NVA bordspellenmiddag in Hoorn elke 2e weekend van de maand plaats, maar hou onze agenda in de gaten voor de precieze data.

Entreeprijs:
Er worden geen entreekosten gevraagd. Ben je een aantal keer bij een NVA-activiteit geweest en ben je van plan vaker te komen? Word dan lid van onze vereniging → www.autisme.nl/lidmaatschap.

Aanmelden via:
nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
www.autisme.nl/agenda of www.dehoofdzaak.org/agenda of kijk op onze social media → www.instagram.com/nvahoorn

Sluiten
Word nu lid!