Home Agenda Autismecafe Purmerend – Waterlands Autisme Loket
Autismecafe Purmerend – Waterlands Autisme Loket
10 november 202315:00 - 17:00
Noord-Holland't Hoedje van de Koningin (Kaasmarkt 3, Purmerend)

Autismecafé Purmerend is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer.
De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.

Om deel te nemen kun je gewoon op onderstaande moment en locatie binnenkomen. Je kunt bij de bar naar ons vragen, waarop ze laten weten waar we zitten. Deelname is kosteloos, consumpties voor eigen rekening en aanmelden is niet nodig. Mocht je het spannend vinden om alleen te komen, dan kun je ervoor kiezen iemand mee te nemen. Tevens is het mogelijk om ons van tevoren te benaderen zodat we je kunnen verwelkomen.

Voor meer informatie, vragen en contact kunt je mailen naar nva.noordholland@autisme.nl
Autismecafé Purmerend vindt plaats op elke 2e vrijdag van de maand, van 15.00 tot 17.00u, bij ’t Hoedje van de Koningin (Kaasmarkt 3, Purmerend)

Entreeprijs:
Entree is gratis

Aanmelden via:
Aanmelden niet nodig

Meer info:
https://www.autismecafepurmerend.nl/

Sluiten
Word nu lid!