Home Agenda Autismecafé (middag) – NVA Hoorn
Autismecafé (middag) – NVA Hoorn
5 april 202415:00 - 17:00
Noord-HollandProeflokaal Charlies, Dubbele Buurt 4 te Hoorn

Autismecafé Purmerend is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme en een gemiddelde of hoge intelligentie. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer. We bieden samenkomen op steeds dezelfde locatie en letten erop dat de omgeving relatief prikkelarm is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest. De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.

Entreeprijs:
Ben je een aantal keer bij ons café geweest en ben je van plan vaker te komen? Word dan lid van onze vereniging → www.autisme.nl/lidmaatschap. Er worden verder geen entreekosten gevraagd. Consumpties zijn op eigen kosten.

Aanmelden via:
Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt. Kom je voor het eerst? Dan graag aanmelden via nva.hoorn@autisme.nl

 

Sluiten
Word nu lid!