Home Agenda Autismecafé (avond) – NVA Hoorn
Autismecafé (avond) – NVA Hoorn
23 augustus 202420:00 - 22:30
Noord-HollandRidderikhoff, De Roode Steen 9 te Hoorn

LET OP: I.v.m. de kermis in de binnenstad van Hoorn kan het autismecafé deze maand niet op onze vaste 3e vrijdagavond van de maand. Daarom een week later op 23 augustus.

Autismecafé Hoorn is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden zoals hulpverleners. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer. We bieden samenkomen op steeds dezelfde locaties. Tevens wordt er op gelet dat de omgeving ‘prikkelvriendelijk’ is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest. De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder zijn er geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.

Entreeprijs:
Naast het betalen van je eigen consumpties is het kosteloos. Ben je een aantal keer bij onze activiteiten geweest en ben je van plan vaker te komen? Word dan lid van onze vereniging → www.autisme.nl/lidmaatschap. Er worden verder geen entreekosten gevraagd.

Aanmelden via:
Kom je voor het eerst? Dan graag aanmelden via nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
Voor meer informatie, vragen en contact kunt u mailen naar bovenstaand e-mailadres of kijk op onze social media → www.instagram.com/nvahoorn

Sluiten
Word nu lid!