Home Agenda Autismecafé – Autisme Steunpunt Waterland
Autismecafé – Autisme Steunpunt Waterland
12 april 202415:00 - 17:00
Noord-Holland‘t Hoedje van de Koningin, Kaasmarkt 3, 1441 BG Purmerend

Autismecafé Purmerend is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme en een gemiddelde of hoge intelligentie. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer.
We bieden een samenkomen op steeds dezelfde locatie en letten erop dat de omgeving relatief prikkelarm is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest.
De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.

Entreeprijs:
Deelname is kosteloos, consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden via:
Om deel te nemen kun je gewoon op onderstaande moment en locatie binnenkomen. Je kunt bij de bar naar ons vragen, waarop ze laten weten waar we zitten. Mocht je het spannend vinden om alleen te komen, dan kun je ervoor kiezen iemand mee te nemen. Tevens is het mogelijk om via onderstaande link ons van tevoren te benaderen zodat we je kunnen verwelkomen.

Meer info:
https://www.autismecafepurmerend.nl/

Sluiten
Word nu lid!