Home Agenda Auti-Doe-Avond in museum Speelklok – NVA
Auti-Doe-Avond in museum Speelklok – NVA
8 maart 202417:00 - 21:00
UtrechtMuseum Speelklok, Steenweg 6, 3511 JP Utrecht

Ook in 2024 organiseren we weer een heel aantal Auti-Doe-Dagen. Zo kun je op 8 maart met 25% korting naar de Auti-Doe-Avond in museum Speelklok in Utrecht.

Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door de vrolijke muziek! Al doende en al luisterend leer je meer over de verhalen achter alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels. Je beleeft het in Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland.

Museumdocenten bieden de bezoeker muzikale demonstraties aan van speeldoosjes, automaten en orgels. Er is een rustige educatieruimte waar je zelf muzikale spellen kunt spelen. Ook is er een hoorspel en kunnen bezoekers een speurtocht doen. In de Muziekfabriek kun je met een pling-plong apparaat je eigen melodietje maken. Verder is er een spannende Escapegame die je met je familie kunt spelen (vanaf 6 jaar).

Er is een rustruimte aanwezig. Het museumcafé is die avond open voor drankjes, koffie en thee, frietjes en vegetarische kroketten.

Museum Speelklok ligt in het hartje van de binnenstad van Utrecht, op loopafstand van station Utrecht Centraal, aan de Steenweg 6. Kijk voor meer informatie op www.museumspeelklok.nl

Auti-Doe-Dagen worden mede mogelijk gemaakt door het AutismeFonds, Dr. C.J. Vaillantfonds, Cornelia-Stichting, VriendenLoterij en Stichting Zonnige Jeugd.

Entreeprijs:
Kaartjes met korting: Volwassenen betalen voor de Auti-Doe-Avond € 11,65 voor een kaartje. De toegangsprijs voor jongeren (13-17 jr) is dan € 8,60. Voor kinderen (4-12 jr) kost een kaartje € 6. Tickets te koop bij de kassa.

Aanmelden via:
Niet nodig. Tickets voor deze avond zijn alléén aan de kassa in het museum te koop.

Meer info:
www.museumspeelklok.nl/zien-doen/agenda-nieuws/prikkelarm-museumbezoek-tijdens-de-auti-doe-avond/