Home Agenda AIC Roosendaal thema-ochtend social media – AIC Roosendaal
AIC Roosendaal thema-ochtend social media – AIC Roosendaal
22 april 202209:30 - 11:30
Noord-BrabantGezellelaan 45 4707cc Roosendaal

Vrijwel iedereen heeft of maakt gebruik van social media (Whats App, Facebook, Instagram, You Tube, LinkedIn, TikTok enz.). Deze ochtend willen we het met elkaar hebben over de voor- en nadelen van social media gebruik voor mensen met autisme.
Voor mensen met een vorm van autisme kan de kracht van social media liggen in het gegeven dat er de mogelijkheid is om je van je sterke kant te laten zien en je kwaliteiten te profileren, zonder dat er expliciet face-to-face contact nodig is.

Maar mensen met autisme nemen ook vaak taal heel letterlijk op, waardoor ze onhandig uit de hoek kunnen komen of niet begrepen worden. Pesten of misbruik ligt dan misschien al sneller op de loer.

Ook willen we het hebben over: Kun je iemand in vertrouwen nemen die je niet kent?

Hoe ga je om met reacties? En waar loop je tegen aan als het gaat om bescherming van privacy en openbaring van je identiteit.
Iedereen komt aanbod en we zien je graag!

Heb je vooraf een idee hierover of iets wat je graag al wil inbrengen zo dat wij dat kunnen aankaarten?
Dat kan. Stuur een mail naar: aic-roosendaal@nva-nb.nl en dan zullen wij ons best doen het ingebrachte idee aan de orde brengen in deze ochtend. Heb je geen inbreng, maar wil je wel graag komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Let op! Mocht u verhinderd zijn verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten.

Entreeprijs:
gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-social-media-aic-roosendaal-22-april-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!