Home Agenda AIC Roosendaal lotgenotencontact Thema: Hoe houden we de vakantie gezellig 8 juli – AIC Roosendaal
AIC Roosendaal lotgenotencontact Thema: Hoe houden we de vakantie gezellig 8 juli – AIC Roosendaal
8 juli 202209:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

De (zomer)vakantie! De meeste mensen kijken er enorm naar uit. Maar een vakantieperiode brengt met autisme ook juist stress met zich mee: structuur, dag invulling, orde en regels vallen weg en dus vallen ook houvast en zekerheid weg. Hoe zorg je er voor dat de naderende vakantie geen schrikbeeld is, maar iets om naar uit te kijken? Hoe breng je houvast en zekerheid terug, zodat de vakantie iets wordt om naar uit te kijken. En hoe hou je dat tijdens de vakantie vast, zodat het voor iedereen ‘gezellig’ blijft?

Hier willen we het deze ochtend met elkaar over hebben en elkaar van zo veel mogelijk goede ideeën voorzien. Iedereen komt aan bod en we zien je graag!

Heb je vooraf een idee hierover of iets wat je graag al wil inbrengen zo dat wij dat kunnen aankaarten? Dat kan. Stuur een mail naar: aic-roosendaal@nva-nb.nl en dan zullen wij ons best doen het ingebrachte idee aan de orde brengen in deze ochtend. Heb je geen inbreng, maar wil je wel graag komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Aanmelden kan via onderstaande button, via de QR code of via onze website www.nva-nb.nl

Let op:
Mocht u verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo snel mogelijk aan ons door te geven, zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-hoe-houden-we-de-vakantie-gezellig-aic-roosendaal-8-juli-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!