Home Agenda 18-26 oktober: Prikkelarm naar Festival de Betovering in Den Haag
18-26 oktober: Prikkelarm naar Festival de Betovering in Den Haag
18 oktober 201911:3026 oktober 201914:00
Zuid-HollandDen Haag

Festival de Betovering is het jaarlijkse internationale kunstfestival voor de jeugd (2-12 jaar) dat zich afspeelt in Den Haag op bijna alle podia, in de musea en bibliotheken en op straat. Festival de Betovering wil dat alle kinderen mee kunnen doen. Dus ook kinderen waarvoor bewegen, stilzitten, horen, zien, betalen, prikkels verwerken, of een kunstinstelling bezoeken, niet zo vanzelfsprekend is.

Wil je graag naar het theater, maar vind je het al snel te druk of kan je prikkels niet goed verwerken? Voel je vrij om je koptelefoon mee te nemen naar het festival. En kom vooral ook eens naar één van onze relax-performances! Daar vind je ook een prikkelarme zone. Dit is een rustige plek waar je je even kunt terugtrekken. Weet je graag wat er gaat gebeuren? Bereid je voor op je bezoek met onze fotoboekjes van het Korzo Thater, Theater Dakota en Theater aan het Spui. Kijk op www.debetovering.nl voor meer informatie over toegankelijkheid, of neem contact op met Anja van den Bos: a.vandenbos@debetovering.nl.

Relax-performances tijdens De Betovering 2019:

Manoviva
5-12 jaar I Theater aan het Spui I ma 21 oktober om 11.30 uur
Welkom in dit kleine circus met grootse impact! Ontmoet Manin en Manon, twee kleine “Hu-Mains, die je zullen verrassen met hun jongleer- en acrobatieknummers. Hij is jongleur, Hu-main-orkest en vuurspuwer. Zij is koorddanseres en steltenloopster. Wanneer de lichten doven, creëren zij een miniatuurwereld waar alles mogelijk wordt en alles echter is dan de ordinaire werkelijkheid.

Normalmente o viceversa
5-12 jaar I Theater aan het Spui I woe 23 oktober om 11.30 uur
Het Catalaanse Tercio Incluso onderzoekt in deze mini-voorstelling het geheugen van een voorwerp. Welke emoties, situaties en acties heeft een kopje koffie opgeslagen van al die mensen die het kopje hebben aangeraakt?

Kijk, ik zoek!
6-12 jaar I Theater Dakota I do 24 oktober om 14.30 uur
Deze voorstelling vertelt het verhaal over een onbekende wereld in het licht van een overheadprojector. Over een gevlucht jongetje dat in het donker wegsluipt uit een noodopvang, de straat op, rondkijkt, op zoek gaat. Kijk en zie een live geschilderd reuzenprentenboek op papier met veel zang en muziek vanuit de ogen van een vreemdeling.

Sluiten
Word nu lid!