Home Actueel Congres & themadagen NVA-Autismecongres 2022 Gezond Gamen

Gezond Gamen

NVA AutismeCongres 2022

Meer dan de helft van alle Nederlandse jongeren gamet en vrijwel al hun ouders vragen zich af of dat wel goed voor ze is. Natuurlijk is teveel gamen niet gezond, maar waar ligt de grens?

Dynasty

Floris en Max in actie.

Fanatieke gamers Floris Buurman (eigenaar van het competitieve game-team Dynasty) en Max van Kuipers (gedragscoach bij Dynasty) nemen je mee in de belevingswereld van gamende jongeren. Wat betekent gamen voor hen? Hoe zorg je voor een goede balans tussen gamen, school en een sociaal leven? En wat voor rol kan een game-team als Dynasty daarin spelen?

Floris Buurman (27) is afgestudeerd in technische bedrijfskunde, maar zijn passie ligt bij ondernemen en gamen, het liefst samen. Hij heeft ervaring als gamer, team-coach, commentator, designer, livestreamer, team-eigenaar en nog veel meer. Altijd staat er één punt centraal: de gezondheid en persoonlijke groei van de gamers.

Max van Kuipers (28) is afgestudeerd als toegepast psycholoog. Vanaf jongs af aan fan van gamen en in 2018 betrokken geraakt bij het toen nog hetende New Dynasty, inmiddels Dynasty. Hij krijgt er energie van om jongeren te helpen zichzelf te ontwikkelen en is bestuurslid van een zomerkamp voor kansarme kinderen. Altijd staat er één punt centraal: de gezondheid en persoonlijke groei van de gamers.

Sluiten
Word nu lid!