Home Meet & Greet met werkgevers op het NVA-congres!

Meet & Greet met werkgevers op het NVA-congres!

Werkgeversplein in de Samsung Lounge

Op het NVA-AutismeCongres organiseert ‘Onbeperkt aan de slag’ in samenwerking met de NVA van 11.15 tot 14.15 uur een werkgeversplein met een Meet & greet. Daar kunnen werkzoekenden op een informele manier, één op één, met werkgevers of met ‘Onbeperkt aan de slag’ praten.

Bedrijven die reeds hebben toegezegd zijn in ieder geval al ABN-AMRO, Rabobank, Carapax, ItVitae,  Swink, Autitalent, Achmea, Brunel, Belastingdienst, Rijksoverheid (Ministeries), ASCICT, gemeente Utrecht, provincie Utrecht, Berenschot en VodafoneZiggo. In totaal zullen zo’n 10 – 15 werkgevers aanwezig zijn. Het eerste kwartier van het werkgeversplein geeft ‘Onbeperkt aan de slag’ informatie over wat zij doen en wat je kan verwachten op het Werkgeversplein.

Werkzoekenden met arbeidsbeperking

Onbeperkt aan de Slag organiseert sinds 2014 ontmoetingen tussen werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers die voor hen openstaan. Inmiddels zijn er zo’n 130 werkgevers aangesloten en ruim 9.000 werkzoekenden ingeschreven. Meer dan 2.800 mensen vonden op deze manier een betaalde baan!

Onbeperkt aan de Slag is een social enterprise met een medewerkersbestand dat volledig bestaat uit mensen uit de doelgroep en daarmee uniek is in Nederland.

Voor bezoekers van het Werkgeversplein is de workshop over vooroordelen op het werk ook interessant.

Sluiten
Word nu lid!