Home Oproepen Nieuwe vriend(inn)en gezocht!
8 augustus 2021

Nieuwe vriend(inn)en gezocht!

Hoi allemaal,

Ik ben Eva, 19 jaar jong en ik woon met m’n ouders, broertje van 15 en hond Buster van 6 in een klein plaatsje in de Achterhoek (Gelderland). Mijn hobby’s zijn: schrijven, lezen, creatief bezig zijn met bijvoorbeeld diamond painten, wandelen met de hond, fietsen, afspreken met vriendinnen, muziek luisteren en skeeleren.

Sinds mijn 14e weet ik dat ik autisme heb, hoewel altijd wel duidelijk is geweest dat ik ‘anders’ ben dan gemiddelde leeftijdsgenoten en me ook zo heb gevoeld. In groep zeven heb ik al wel al de diagnoses NLD (Non Verbal Learning Disorder, non-verbale leerstoornis) en dyscalculie gekregen. Dat eerste houdt in dat ik een zeer grote kloof in mijn intelligentieprofiel heb, wat maakt dat mijn verbale kant veel sterker is dan mijn performale (ofwel het handelen).

Specifiek ben ik op zoek naar nieuwe vrienden/vriendinnen tussen de 18-25 jaar uit Gelderland waar ik in eerste instantie gezellig mee kan appen en later ook gezellig mee kan afspreken. Als je geïnteresseerd bent en op zoek bent naar een nieuwe vriendschap, laat het mij dan weten via eva.kokkeel@gmail.com !

Groetjes Eva

Sluiten
Word nu lid!