Home Oproepen geloof en autisme
19 juli 2022

geloof en autisme

Rustige introverte hooggevoelige man 43 (weduwnaar 10 jaar en 8 jaar samen geweest en lang voor der gezorgd en is ook me enige geweest in alles)
Ben heel trouw en loyaal en zoals het ook bedoelt is en wilde en wil ook bewust geen kinderen.
En we leef in snelle wereld , vond 80 jaren al veel te snel en zou in hele andere tijd , a la huis op prairie beter gepast hebben.

Heb ook bewust geen smartphone of sociale media , alleen mail en simpele telefoon die ik nooit gebruik.

Ik leef rustig tempo in eenvoud ,minimalistisch en ben erg verzorgd en opgeruimd.
Verder hou ik van natuur (stilte gebieden) , lees (oa psychologie oa familiesystemen enz, , bewustzijn, autobiografie, christelijke boeken enz), brood bak, moestuin, oudheid, film/docu .
Ik ben geen grote groepenmens en mij zegt iq niks, meer emotioneel gelijkwaardigheid (immers heel empathisch ,zoals Vera Helleman zuiver over spreekt en schrijft), en onvoorwaardelijk je zelf kun zijn en denk niet in hokjes ook niet met geloof.(zoals ook de brede kijk van het boek Alianne Dijkstra of andere schrijvers.)

Ik zou graag met een vrouw schrijf /mail/ vriendschap opbouw , die me oproep aanspreekt en met diepgang delen over van alles , kwetsbaarheden, angsten, imperfecties , ook schrijffouten niet erg .

Kom zelf uit midden Nederland.

En als ik ooit een relatie wil ik alleen zoals het in een duurzaam verbond (agape-philos-eros) bedoelt is met iemand die ook lang alleen of nooit iemand gehad en dat ook alleen wil zoals bedoelt is in essentie.

Voor de oproep is vooral gericht op delen immers leef ik rustig en alleen en wil ik geestelijk delen en elkaar bemoedig.
Tot hoors

pureziel43@proton.me

Sluiten
Word nu lid!