Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

  • 29 april 2025 Enquête: Behoeften en Ervaringen van Mensen met ASS over Kortdurende Begeleiding Lees meer

    Deze enquête is bedoeld voor mensen met Autisme Spectrum Stoornis (ASS), hun naasten, en zorgprofessionals die betrokken zijn bij de begeleiding van deze doelgroep. De resultaten van deze enquête zullen gebruikt worden in het kader van een onderzoeksproject (Eindwerk maatschappelijk werk) over het verkorten van wachtlijsten voor begeleiding en het ontwikkelen van kortdurende begeleidingstrajecten voor (jong)volwassenen met ASS.

    De enquête richt zich op het verkrijgen van inzicht in de huidige ervaringen, obstakels en behoeften met betrekking tot zorg en begeleiding voor mensen met ASS. Wij willen begrijpen hoe kortdurende begeleiding kan bijdragen aan het verkorten van wachtlijsten, en welke vorm van begeleiding het meest effectief zou zijn voor deze doelgroep.

    Door deze enquête in te vullen, draag je bij aan het verbeteren van zorg en ondersteuning voor mensen met ASS en helpt het bij het ontwikkelen van innovatieve en toegankelijke zorgmodellen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt.

    Alvast super bedankt allemaal!!

    https://forms.gle/azA7dcUKjFu4cteh7

  • 23 april 2025 Eindwerk autisme Lees meer

    Wij zijn Kaelyn Ivens en Finn Gorrebeeck. Wij zitten in het zesde jaar Humane Wetenschappen. Voor onze onderzoekscompetentie onderzoeken wij wat de belangrijkste bronnen van stress zijn bij jongeren met autisme in het secundair onderwijs. Wij vroegen ons af of u tijd heeft om onze vragen te beantwoorden (zie onderaan).
    Wij willen ook graag de jongeren zelf bevragen. Als u in aanmerking komt kan u volgende link open voor onze enquête? Dit is volledig anoniem. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckEpQ6Ykuk5vEYXIr8VJGO–krYOEo5-d52OdQ2uBYCF236Q/viewform?usp=preview

    1. Welke factoren binnen het secundair onderwijs veroorzaken volgens u de meeste stress bij leerlingen met autisme?

    2. Kunt u voorbeelden geven van situaties op school die vaak leiden tot verhoogde stress bij deze leerlingen?

    3. Hoe ervaren leerlingen met autisme sociale situaties op school, zoals groepswerk of pauzes?

    4. In welke mate spelen sensorische prikkels, zoals geluiden en verlichting, een rol in het veroorzaken van stress bij deze leerlingen?

    5. Zijn er aanpassingen in de fysieke schoolomgeving die volgens u effectief zijn gebleken in het verminderen van stress?

    6. Welke interventies of ondersteuningsmaatregelen past uw instelling toe om stress bij leerlingen met autisme te verminderen? Waren deze succesvol?

    7. Hoe vaak komen leerlingen met autisme bij jou aankloppen met stressgerelateerde problemen? (Nooit, Bijna nooit, soms, vaak, heel vaak)

    8. Welke adviezen geven jullie aan scholen om stress bij deze leerlingen te verminderen? (zoals aanpassingen, training, begeleiding, enz)

    9. Hoeveel procent van uw werk is gerelateerd aan leerlingen met autisme of stress?

    10. Merk je dat leerlingen in de derde graad vaker om hulp vragen dan in de tweede graad? (Minder vaak, even vaak, vaker) En weet u waarom?

    11. Komt stress volgens u vaker voor bij leerlingen met autisme? Waarom?
    Heeft u nog extra informatie over dit onderwerp dat u nog graag kwijt wilt?

    Alvast bedankt voor uw medewerking.

    Met vriendelijke groeten
    Kaelyn Ivens en Finn Gorrebeeck

  • 23 april 2025 Onderzoek supermarktervaringen voor Virtual Reality-concept Lees meer

    Mijn naam is Jason Pranger en ik ben vierdejaarsstudent Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor mijn afstudeerproject werk ik aan een innovatief VR-concept dat neurodivergente mensen (zoals mensen met autisme, ADHD en dyslexie) helpt om om te gaan met de uitdagingen die ze tegenkomen tijdens een supermarktbezoek.

    Voor de verdere ontwikkeling van mijn project ben ik op zoek naar jouw ervaringen. Ik wil graag beter begrijpen welke situaties je moeilijk kunt vinden in de supermarkt, wat er specifiek lastig is en hoe je je dan voelt. Daarnaast ben ik benieuwd naar mogelijke oplossingen: Wat zou jou kunnen helpen om deze ervaringen beter te verwerken of makkelijker te maken? Welke hulpmiddelen, aanpassingen of ondersteuning zou jij graag willen zien in een supermarkt?

    Wat ik zoek:
    Ervaringen: Kun je een situatie beschrijven die je moeilijk vond in de supermarkt? Wat was er specifiek lastig voor jou? Hoe voelde je je? Wat zou voor jou het verschil maken in zo’n situatie?

    Oplossingen: Wat zou jou kunnen helpen om deze ervaringen beter te verwerken of makkelijker te maken? Welke hulpmiddelen, aanpassingen of ondersteuning zou je willen zien?

    Deelname is geheel vrijwillig en je kunt op elk moment stoppen met het delen van je ervaring zonder gevolgen. Je kunt anoniem blijven als je dat wilt. Alle gedeelde ervaringen zullen worden gebruikt om het ontwerp van de VR-supermarkt verder te ontwikkelen, zodat deze beter aansluit bij de behoeften van neurodivergente klanten.

    Als je geïnteresseerd bent om mee te helpen, kun je je ervaringen delen via de onderstaande link of contact met mij opnemen via e-mail op j.pranger1@student.han.nl.

    Deel je ervaring: https://forms.gle/HzxtQuorAifhZJNf8

    Ik waardeer je bijdrage enorm en kijk uit naar de waardevolle inzichten die je kunt bieden.

    Met vriendelijke groet,
    Jason Pranger

  • 23 april 2025 Gezocht deelnemers voor Autisme Werkt project Lees meer

    Gezocht: Mensen met autisme, werkgevers en professionals die in gesprek willen over duurzame arbeidsparticipatie van autistische personen

    Het project Autisme Werkt heeft als doel een doorbraak te creëren op de arbeidsmarkt en werkgevers en werknemers te ondersteunen in het bevorderen van duurzame arbeidsparticipatie van mensen met autisme. Het project wordt uitgevoerd door een (neuro-)divers onderzoeksteam bestaande uit mensen met autisme zelf, wetenschappers, werknemers, werkgevers en (arbozorg)professionals.

    Het project start met het in kaart brengen van behoeften rondom ondersteuning van duurzame arbeidsparticipatie van mensen met autisme. De onderzoekers willen hierover graag in gesprek met mensen met autisme, werkgevers en professionals. Dit doen we in online focusgroepen van 2 uur.

    Hierbij kan iedereen meedoen. We nodigen ook van harte mannen, jongeren, mensen met een niet-Nederlandse afkomst en praktisch geschoolden uit om deel te nemen. Deelname biedt de kans om met anderen ervaringen en tips uit te wisselen, en van elkaar te leren.

    Heb je autisme en wil je meedoen?
    Ben je werkgever of werk je als professional in arbeid en gezondheid en wil je deelnemen?
    Of ken je een werkgever of professional die deel wil nemen? Of heb je behoefte aan meer informatie?

    Kijk voor meer informatie en aanmelding op: https://www.autismenetwerkt.nl/deelname

  • 7 april 2025 Onderzoek fysieke en emotionele uitputting jeugdigen tot 18 jaar Lees meer

    Voor mijn afstudeeronderzoek ben ik op zoek naar mensen die ik kan interviewen. Mijn onderzoek richt zich op jeugdigen van 12 tot 18 jaar die ‘emotioneel en fysiek uitgeput’ zijn, bij volwassenen aangeduid als burn-out. Voor jeugdigen bestaat op dit moment geen uniforme terminologie, vandaar dat ik de term ‘emotioneel en fysiek uitgeput’ hanteer. In mijn onderzoek wil ik achterhalen wat belangrijke elementen zijn voor herstel tijdens de therapie, in het dagelijks ‘doen en laten’ en welke rol de natuur als co-therapeut hierin kan spelen.

    Daarom ben ik op zoek naar:

    1. Jongeren in de leeftijd van 15 tot 18 jaar die op dit moment emotioneel en fysiek uitgeput zijn.
    2. Jongeren die in de leeftijd van 15 tot 18 jaar emotioneel en fysiek uitgeput waren en nu hersteld zijn.
    3. Professionele hulpverleners die regelmatig jongeren behandelen die emotioneel en fysiek uitgeput zijn.

    Ken jij iemand die binnen deze categorieën valt en bereid is mee te werken aan mijn onderzoek? Mag uit het hele land. Neem dan alstublieft contact met mij op. Je hulp zou enorm gewaardeerd worden en een essentiële bijdrage leveren aan mijn afstudeeronderzoek.

    Alvast hartelijk dank!

    Met vriendelijke groet,
    Maarten van Leeuwen
    maarten@outbackexplorers.nl

  • 7 april 2025 Onderzoek naar prikkelarme evenementen bij rijksmuseum Boerhaave Lees meer

    Ben jij snel overprikkeld en bezoek je daardoor minder vaak een museum? Doe dan mee aan dit onderzoek naar prikkelarme evenementen. Rijksmuseum Boerhaave wil een prikkelarm evenement opzetten voor neurodivergente en andere prikkelgevoelige mensen, om het museum voor iedereen toegankelijk te maken. Hiervoor willen wij eerst onderzoek doen naar de impact van dit soort evenementen. Daarvoor ben ik op zoek naar neurodivergente en/of prikkelgevoelige mensen die mij willen helpen met dit onderzoek.

    Wilt u meehelpen met dit onderzoek? Klik dan op deze link: https://forms.gle/tkphozzLod9CC7676 .

    Alvast bedankt voor uw bijdrage om het museum voor iedereen toegankelijk te maken!

  • 7 april 2025 Profielwerkstuk Autisme en begeleiding op de middelbare school (regulier) Lees meer

    Hoi, ik ben Mette en ik doe mijn profielwerkstuk over autisme en de begeleiding die reguliere middelbare scholen hiervoor bieden. Ik onderzoek waar jongeren met autisme tegenaan lopen op hun middelbare school en hoe zij vinden dat zij daarin begeleid worden. Hiervoor heb ik wat vragen bedacht en ik zou het heel fijn vinden als je deze zou kunnen invullen, maakt niet uit in welke klas of op welke school je zit. Het duurt niet lang. Alvast bedankt 😉

    Dit is de link naar de vragen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvV50Wvg0lmtIHuR3fzlkqpMOYslDwpYyDl5J32p4Bz2jkqw/viewform?usp=header

  • 1 april 2025 Ouders gezocht voor onderzoek naar inclusie op de BSO Lees meer

    Vanuit de Rijkuniversiteit Groningen doen wij onderzoek naar inclusie op de BSO.
    We zijn benieuwd naar de ervaringen van ouders van kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte. Wat is (nog) nodig is om kinderen zich te laten voelen dat ze er op een reguliere BSO bijhoren, zich betrokken voelen en mee kunnen doen?

    We zijn op zoek naar ouders die hun ervaringen en mening willen delen in een individueel interview.

    Enthousiast?

    Klik op de link (https://edu.nl/49cfa) voor meer informatie en deelname. Bij vragen op opmerkingen kunt u mailen met Britt Brekhof: b.brekhof@rug.nl

  • 26 maart 2025 'Voice Beyond Words': communicatie tussen ouders/verzorgers en kinderen met autisme en een taalachterstand. Lees meer

    Bent u ouder/verzorger van een kind met autisme (4 jaar of ouder)? En heeft uw kind moeilijkheden met taal? Wij zijn onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam en zijn benieuwd naar uw ervaringen. Uw perspectief zou onderzoek moeten sturen!

    Neem deel aan ons “Voice Beyond Words” Café: een kleine discussiegroep over communicatie tussen ouders/verzorgers kinderen met autisme. Liever een een-op-een gesprek? Dat kan ook! We begrijpen uw dagelijkse verantwoordelijkheden en zoeken samen met u naar een geschikt moment en een passende locatie (online ook mogelijk!).

    Aanmelden: https://bit.ly/4hwgYkw
    Vragen of meer informatie: e-mail yente.niessen`@student.uva.nl

  • 20 maart 2025 De behoeften van ouders doen ertoe: Hoe kunnen we ouders en kinderen beter ondersteunen? Lees meer

    Bent u ouder of verzorger van een kind met een neurologische ontwikkelingsstoornis, zoals ADHD of autisme? Help ons dan de ondersteuning voor ouders en kinderen te verbeteren! Door uw ervaringen, inzichten en behoeften met ons te delen.

    Deel uw ervaringen, inzichten en wat u nodig heeft!

    – Hoe ziet een gemiddelde dag eruit voor u en uw kind?
    – Heeft uw kind moeite met dagelijkse routines zoals aankleden, huiswerk maken of naar bed gaan?
    – Vindt uw kind het lastig om te verwoorden hoe hij/zij zich voelt—blij, angstig of overweldigd?

    (VR) tools

    Dit zijn allemaal zelfmanagement vaardigheden die kinderen stap voor stap leren. Bij Tilburg University werken onderzoekers aan Virtual Reality (VR) tools en andere digitale oplossingen die het aanleren van deze vaardigheden voor kinderen makkelijker en leuker maken.

    Door deel te nemen aan ons onderzoek:
    – Helpt u ons inzicht te krijgen in wat ouders nodig hebben.
    – Helpt u ons digitale tools te ontwikkelen die ouders ondersteunen.
    – Helpt u richting te geven aan ontwikkeling van innovatieve hulpmiddelen voor uw kind.

    Wilt u meedoen of wilt u meer informatie? Klik op de link hieronder en vul de online vragenlijst in (~25 minuten). Hierbij kunt u aangeven of u ook mee wilt werken aan een online interview van 45-minuten. Uw inzichten en aanvullingen helpen ons bij het ontwikkelen van nog betere hulpmiddelen voor ouders en kinderen.
    Of stuur een e-mail naar: needs@tilburguniversity.edu
    Link naar de vragenlijst:
    https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_cTPUQLtrSQfaEbc

  • 20 maart 2025 Deelnemers gezocht voor een gebruikersonderzoek bij bol.com Lees meer

    Bol.com is benieuwd hoe zij hun webshop beter kunnen maken voor mensen met autisme. Daarom doen zij samen met Stichting Accessibility een gebruikersonderzoek.

    Wat ga je doen?
    Tijdens het onderzoek praten we over jouw ervaringen met webshops. Daarnaast voer je taken uit op de website van bol.com en geef je je mening hierover.

    Waar en wanneer is het onderzoek?

    Datum: maandag 31 maart
    Waar: op het kantoor van bol in Utrecht (adres: Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht).
    In overleg kunnen wij je ophalen bij de bushalte
    Het onderzoek duurt 1,5 uur

    Wat krijg je als je meedoet?
    Je ontvangt een vergoeding van €40 en een reiskostenvergoeding.

    Hoe kun je meedoen?
    Je kunt je aanmelden via gebruikersonderzoek@accessibility.nl of door te bellen naar 06 42 34 96 26.

    Meedoen op een ander moment
    Als je mee wilt doen maar niet kan op 31 maart of liever online deelneemt dan horen we het ook graag. We zijn flexibel!

  • 6 maart 2025 Denk mee over nieuwe vragenlijsten voor de mentale kwaliteit van leven van jongeren! Lees meer

    Denk mee over nieuwe vragenlijsten voor de mentale kwaliteit van leven van jongeren!

    📍 Waar? Online, op je eigen moment en tijd
    📅 Wanneer? In de periode van maart t.e.m. mei 2025

    Wat is het?
    Wij ontwikkelen een nieuwe vragenlijst om de mentale kwaliteit van leven van jongeren beter in kaart te brengen: de MHQoL-Jeugd. Dit helpt om beter inzicht te krijgen in hoe jongeren zich voelen en welke ondersteuning zij nodig hebben. Om ervoor te zorgen dat de vragenlijst goed werkt in de praktijk, voeren we een pilotstudie uit.

    Wie zoeken we en wat is je rol?
    We zoeken jongeren die de vragenlijst willen invullen en ons willen laten weten wat ze ervan vinden. Hoe duidelijk zijn de vragen? Zijn ze makkelijk te begrijpen? Is er iets wat we missen? Dit helpt ons om de vragenlijsten nog beter te maken!

    Wat gebeurt er met je input?
    Jouw feedback gebruiken we om de vragenlijsten te verbeteren, zodat deze goed aansluit bij de beleving van jongeren. De definitieve versie wordt gebruikt in onderzoek en mogelijk ook in de zorg, om de mentale kwaliteit van leven en welzijn van jongeren beter te begrijpen en in kaart te brengen.

    Goed om te weten
    • Meedoen kost ongeveer 15 minuten per vragenlijst
    • Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt
    • Deelname is vrijwillig en je kunt op elk moment stoppen

    Interesse?
    Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met onderzoeker Leonie Bremmers via e-mail (bremmers@eshpm.eur.nl).

  • 4 maart 2025 Deelnemers met autisme gezocht voor wetenschappelijk onderzoek Lees meer

    Binnenkort zal een onderzoek starten dat tot doel heeft om meer inzicht te krijgen in hoe sociaal contact verloopt bij autisme. Dit zal worden onderzocht bij mensen met autisme in vergelijking met mensen zonder autisme. Dit onderzoek wordt uitgevoerd vanuit een samenwerking tussen het Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen (SCOS) van Dimence en UMC Utrecht.

    Wat houdt het onderzoek in?
    Het onderzoek bestaat uit een laagdrempelig face to face gesprek met de onderzoeker. Inclusief tijd voor en na het gesprek zal het onderzoek ongeveer 60 minuten in beslag nemen.

    Wanneer mag u meedoen?
    • U bent 18 jaar of ouder
    • U hebt de diagnose autisme

    Waar en wanneer vindt het onderzoek plaats?
    • Het onderzoek vindt plaats in een lab van de Universiteit van Amsterdam, in Amsterdam
    • De uitvoering van het onderzoek zal naar verwachting zijn tussen mei en september 2025

    Wat krijgt u ervoor terug?
    • Reiskosten zullen worden vergoed
    • U kunt bijdragen aan het verbeteren van de communicatie voor mensen met autisme en daarmee voor verbetering van kwaliteit van leven

    Hoe kunt u zich aanmelden?
    Bent u bereid om deel te nemen aan dit onderzoek of heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact op met hoofdonderzoeker Jos Boer, via e-mail: j.boer@dimencegroep.nl. Hij zal u graag aanvullende informatie toesturen en waar nodig het onderzoek verder met u doorspreken zodat u een goed beeld heeft van wat de bedoeling is.

    Alvast bedankt!

  • 20 februari 2025 Help mij om een verschil te maken voor kinderen met autisme Lees meer

    Hoi allemaal!

    Mijn naam is Yair Leuwol, en ik ben vierdejaarsstudent Communication & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. Op dit moment werk ik aan mijn afstudeeronderzoek, waarbij ik een Virtual Reality-video ontwikkel die basisschoolleerlingen helpt meer inzicht te krijgen in hoe het is om autisme te hebben.

    Het doel van deze VR-ervaring is om meer begrip en acceptatie te creeëren in de klas, waardoor je als kind zijnde al leert te begrijpen, dat kinderen met autisme de wereld net even wat anders ervaren. Hierdoor hoop ik dat kinderen met autisme zich beter begrepen en op hun gemak voelen in hun omgeving.

    Om dit goed te kunnen doen, wil ik zoveel mogelijk inzichten krijgen van de mensen die hier verstand van hebben: ouders van kinderen met autisme en professionals die met deze doelgroep werken.

    Ik ben op zoek naar mensen die met mij in gesprek willen gaan om hun ervaringen te delen. Dit kan via een kort interview (ongeveer 30 minuten), online of face-to-face – net wat het beste uitkomt! Jullie input is ontzettend waardevol en kan een groot verschil maken voor een kind met autisme.

    Wil jij mij helpen om een verschil te maken en lijkt het je interessant om mee te helpen of heb je een vraag? Laat het mij gerust weten! 🙂

    Je kunt hieronder reageren of mij direct mailen op yairleuwol3@gmail.com. Bellen of appen mag natuurlijk ook!
    Je kan mij bereiken op 06-15452744.

    Alvast super bedankt!

    Met enthousiaste groet,

    Yair Leuwol

  • 7 februari 2025 Bachelor scriptie onderzoek enquête welzijn ouders Lees meer

    Mijn naam is Emily Servais en ik ben een derdejaars psychologie bachelorsstudente aan UCR (deel van Universiteit Utrecht). Voor mijn bachelor scriptie doe ik onderzoek naar het algemeen welzijn van ouders en verzorgers van kinderen met Autisme Spectrum Stoornis.

    Mijn onderzoek is kwalitatief en ik zou graag in contact komen met ouders en verzorgers die openstaan om mee te doen aan mijn onderzoek. Onder aan dit bericht staat de link naar mijn enquête, het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten. De enquête is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Ik ben op zoek naar een goede verdeling vaders en moeders, dus twijfel niet deze enquête te delen met je partner indien dat mogelijk is!

    Survey link: https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_2tSM3Ox8wQkEtz8

  • 11 april 2024 Hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken? Deelnemers (6-8 jaar) gezocht voor wetenschappelijk onderzoek Lees meer

    Wij zijn een team onderzoekers van het Baby & Child Research Center van het Donders Center for Cognition in Nijmegen (babyandchild.nl) dat een wetenschappelijk onderzoek doet naar hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Dit onderzoek is getiteld: “Volg de Vogels.” Wij zijn op zoek naar gezinnen die hieraan mee willen doen.

    Hoe ontdekken kinderen de wereld?
    Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. De onderzoekers willen graag weten hoe kinderen met autisme de wereld ontdekken. Voor het onderzoek “Volg de vogels!” zijn zij op zoek naar kinderen tussen de 6 en 8 jaar met én zonder autisme diagnose.

    Wat houdt deelname in:
    – Tablet spel “Volg de vogels”
    – Een intelligentietest
    – Vragenlijsten voor de ouder/verzorger over uw kind

    De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur in totaal. U krijgt de resultaten na het onderzoek toegestuurd!

    Waar:
    Het onderzoek vindt plaats in Nijmegen (Baby and Child Research Center, locatie Thomas van Aquinostraat).

    Meer informatie
    Wilt u meer weten, bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=hYbrzB3VBQw&feature=youtu.be

    Of bezoek de deze website https://babyandchild.nl/volg-de-vogels-deelnemers-gezocht/.

    Meedoen:
    Als u het leuk lijkt om mee te doen aan dit onderzoek kunt u een email sturen naar volgdevogels@donders.ru.nl .

  • 10 april 2024 Dagje uit geweest? Restaurant bezocht? Deel je review! Lees meer

    De website Uit met Autisme is een website voor en door mensen met autisme. Het bevat verschillende onderdelen, maar veruit het belangrijkste onderdeel zijn de reviews van mensen mét autisme om te delen met andere mensen hoe prettig of juist onprettig een locatie is. Elke vorm van uitgaan word daarin meegenomen, m.u.v. de fastfood-ketens. Dus kom je in een pretpark, dierentuin, museum, restaurant, golfbaan, escaperoom, hotel of vakantiepark, help andere mensen met autisme door een review te schrijven. Je doorloopt een vragenlijst om alle prikkels in kaart te brengen van de locatie, om daarna ook de review te schrijven. Deze kun je insturen via de pagina https://www.uitmetautisme.nl/feedback

    Uit elke review komt een score: Goed (Groen), Oké (Oranje) of Overprikkelend (Rood) zodat snel te zien is op basis van je prikkelniveau waar je terecht kan.

  • 16 september 2019 Ervaringen met autismevriendelijke initiatieven Lees meer

    Voor een wetenschappelijk artikel ben ik op zoek naar mensen die ervaringen hebben met een initiatief op het gebied van autismevriendelijkheid. Dit kan bijvoorbeeld een autismevriendelijke kermis of filmvoorstelling zijn. Ook ben ik op zoek naar mensen die herinneringen hebben aan of geïnspireerd zijn door de campagne rond autismevriendelijkheid van het Fonds Psychische Gezondheid in (2009).

    Reacties kun je mailen naar F.Boven@rug.nl

Sluiten
Word nu lid!