Home Contact Informatie & Advieslijn

Informatie & Advieslijn

geeft antwoord op de meest uiteenlopende vragen

Op onze website is heel veel informatie te vinden. Staat het antwoord op jouw (inhoudelijke) vraag over autisme er niet bij? Onze ervaringsdeskundige vrijwilligers van de Informatie en Advieslijn weten het antwoord op de meest uiteenlopende vragen. En anders kunnen ze je doorverwijzen naar de juiste instantie. Ze begrijpen precies waar je mee zit!

Ik heb autisme, waar kan ik de juiste hulp krijgen?
Ik denk dat mijn partner autisme heeft, wat kan ik doen?
Wat is een goede school voor mijn kind?
Waar vind ik een tandarts met verstand van autisme?

LET OP – vanwege vakantie is de Informatie en Advieslijn van 26 juli tot en met 22 augustus 2021 alleen per mail bereikbaar op advies@autisme.nl

Stel je vraag gerust via de mail en een van onze vrijwilligers zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Maar houd wel rekening met een iets langere reactietijd in verband met de vakantieperiode.

Mocht je echt behoefte hebben om iemand te spreken zijn de volgende opties beschikbaar:

  • De luisterlijn telefoon: 24/7 bereikbaar op 088-0767 000
  • Heb je zelfmoordgedachten of iemand in je omgeving heeft dat dan kan je bellen met zelfmoordpreventie via 113 of 0800 – 0113 (gratis)
  • Je kunt ook chatten met de deskundigen van 113 zelfmoordpreventie via www.113.nl
  • Neem contact op met je eigen huisarts.
  • Probeer het sociale wijkteam bij jouw in de buurt.

 

Wij helpen iedereen, óók als je nog geen NVA-lid bent. Maar we zouden het natuurlijk wel heel fijn vinden als je lid wordt! Lees hier welke voordelen dat biedt

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met mensen te woord staan via de Informatie & Advieslijn. Dit werk kan vanaf huis gedaan worden. Kijk hier voor meer informatie over de functie.

Sluiten
Word nu lid!