Home Agenda Webinar: Je eigen weg vinden en trouw blijven aan jezelf
Webinar: Je eigen weg vinden en trouw blijven aan jezelf
24 juni 202016:00 - 17:15
GelderlandThuis via Microsoft Teams

Judith Visser neemt ons aan de hand van haar boeken Zondagskind en Zondagsleven mee in haar leven. In 2018 verscheen haar roman Zondagskind, waarin zij terugblikt op haar jeugd, met voorbeelden waarom ze op haar derde al kon lezen en schrijven, maar niet kon praten; waarom ze zich bij dieren meer op haar gemak voelt dan bij mensen. Inmiddels heeft Judith als schrijver een zo “autisme-proof” mogelijk leven voor zichzelf gecreëerd. Judith leerde uit te zoeken hoe ze, ondanks alle chaos, een veilige en een overzichtelijke wereld voor zichzelf kon creëren. Hierover gaat haar nieuwe roman Zondagsleven (liefde in tijden van autisme), die in september zal verschijnen.

Judith Visser (1978) is schrijver en een veelgevraagd spreker over autisme. Zij schreef twaalf boeken en een reeks korte verhalen. Pas op volwassen leeftijd kreeg zij de diagnose. judithvisser.nl

Dit webinar is onderdeel van een serie van vier, georganiseerd door een projectgroep van mensen met autisme/vrijwilligers, ouders van kinderen met autisme/vrijwilligers en beroepskrachten in Apeldoorn.

Meer info over aanmelden vind je in deze flyer.

Sluiten
Word nu lid!