Home Agenda Themabijeenkomst Autisme/ADHD met Annelies Spek – NVA Woerden
Themabijeenkomst Autisme/ADHD met Annelies Spek – NVA Woerden
11 december 202319:004 december 202321:00
UtrechtHet Klooster, Wilhelminaweg 77, Woerden

Op maandagavond 11 december organiseert Autisme Woerden de thema-avond Autisme/AD(H)D met Annelies Spek als spreker. De avond vindt plaats in Het Klooster aan de Wilhelminaweg 77 in Woerden van 19.00 tot 21.00 uur.

ADHD en autisme zijn niet altijd gemakkelijk te onderscheiden. Toch is het belangrijk om het onderscheid goed te kunnen maken, omdat passende behandeling sterk uiteen kan lopen. Soms komen ADHD en autisme (of ASS) samen voor. Ook dit is belangrijk om te weten, want dit vraagt om een andersoortige aanpak in de zorg. Tijdens de lezing gaat Annelies Spek in op het onderscheiden én het samengaan van autisme en ADHD en de hierbij passende behandeling.

Over Annelies Spek
Annelies Spek is hoofd van het Autisme Expertise Centrum in Eemnes. Ze is klinisch psycholoog en senior wetenschappelijk onderzoeker. Ze is gepromoveerd op ASS bij volwassenen. Het Autisme Expertise Centrum in Eemnes biedt diagnostisch onderzoek en behandeling aan mensen met ASS. Verder vinden ze innovatie en wetenschappelijk onderzoek erg belangrijk en richten ze zich vooral op het ontwikkelen van nieuwe behandelvormen en direct toepasbare diagnostische instrumenten.

Programma
Om 18.30 uur is er de inloop met koffie en thee, waarna het programma start om 19.00 uur met de lezing van Annelies Spek. Tussendoor is er een pauze en aan het eind van het programma de gelegenheid om vragen te stellen.

Kosten en aanmelden
Aanmelden kan op de website van het Klooster: https://www.kloosterwoerden.nl/theater-lvp/. Naar de juiste datum gaan: 11 december Annelies Spek. De entree bedraagt voor mensen met autisme en/of hun naasten € 5,- per persoon = Tarief Normaal) en hulpverleners/professionals betalen € 10,- per persoon (= Tarief: Normaal plus). Door in de linkerkolom op de button ‘Bestel kaarten’ te klikken, komt de keuze voor tarief vanzelf, het is nodig eenmalig een account aan te maken.

Entreeprijs:
5 of 10 euro

Aanmelden via:
https://www.kloosterwoerden.nl/theater-lvp/

Meer info:
https://autismwoerden.nl

Sluiten
Word nu lid!