Home Agenda Thema-ochtend het werkt niet vanzelf – AIC Breda
Thema-ochtend het werkt niet vanzelf – AIC Breda
11 februari 202209:30 - 11:30
Noord-BrabantOntmoetingscentrum De Vlieren Monseigneur Nolensplein 1 4812 JC Breda

Het overzicht kwijt Werk zoeken is één, werk houden en er van kunnen genieten is twee. Voor mensen met autisme ligt hier vaak een extra uitdaging. Misschien krijg je een baan waar al een goede structuur en planning aanwezig is en kan jij die overnemen. Maar hoe doe je het bijvoorbeeld als die structuur ontbreekt, of als er extra taken op je afkomen?
Je werk begint te stapelen, je krijgt stress, je durft geen nee te zeggen, je raakt steeds meer overprikkeld.
En wat betekent dat dan voor je privé-situatie? Ook daar raak je misschien het overzicht kwijt en bestaat het gevaar van overprikkeling. Je zelfvertrouwen, je balans en je dagelijkse routine lijden er onder en je
komt in een vicieuze cirkel terecht…

Gelukkig kan het ook anders! Marion Lamboo van OrganizingPower is ervan overtuigd dat het anders kan.
Ze vertelt tijdens deze thema ochtend over haar persoonlijke ervaringen en wat zij als professional organizer kan betekenen.

Marion ondersteunt mensen zowel op het werk als in de thuissituatie. Ook biedt zij haar diensten aan werkgevers aan. Een werkgever is immers gebaat bij een medewerker die goed in zijn vel zit en zijn tijd efficiënt en effectief weet te benutten. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en om samen in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Om veiligheid te waarborgen, is er een maximaal aantal bezoekers voor deze bijeenkomst. Om die reden is het verplicht om je aan te melden. Wacht dus niet te lang met opgeven, vol = vol.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-het-werkt-niet-vanzelf-aic-breda-11-februari-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!