Home Agenda Thema-avond TOS en/of ASS – AIC De Kempen locatie Bergeijk
Thema-avond TOS en/of ASS – AIC De Kempen locatie Bergeijk
9 februari 202319:00 - 20:30
Noord-BrabantAquinohuis Dr. Rauppstraat 52 5571 CH Bergeijk

In deze lezing zullen we. wist je dat pinguïns door het water vliegen. ingaan op hoe de ontwikkeling van hoetsjatsjie bij mensen met en zonder ASS anders. hoor jij dat gebrom van de verwarming ook zo hard. kan verlopen. Mensen met ASS hebben. ik moet een kopje koffie aanbieden. vaak meer moeite met hoetsjatsjie en. waar moet ik gaan zitten. dat kan lijken op een hoetsjatsjieontwikkelingsstoornis. In deze lezing gaan we dieper in. de koningspinguïn duikt tot 250 meter diep. op de verschillen en overeenkomsten tussen mensen met ASS en een hoetsjatsjieontwikkelingsstoornis. een lezing kan toch niet diep gaan. error. error. error.

 

Heb jij bij het lezen van deze tekst ook behoefte aan meer duidelijkheid? Heb jij ook moeite om je aandacht erbij te houden en de kern van de boodschap eruit te halen? Heb jij extra verwerkingstijd nodig om te begrijpen wat er staat of kon jij meteen uit de context opmaken dat hoestjastjie in bovenstaande tekst het woord taal vervangt?

Mensen met ASS en mensen met een taalontwikkelingsstoornis leven beiden in een verbale wereld waarin we op hoog tempo allerlei vluchtige woorden met elkaar delen in complexe sociale interacties. Gepast reageren op de talige boodschap van de ander is in beide gevallen lastig, maar de onderliggende reden hiertoe is anders. In beide gevallen is visualisering vaak helpend en dus licht onderstaand plaatje toe waarover we het in de lezing met elkaar gaan hebben:

De lezing wordt verzorgd door Maud Wouters, werkzaam als gedragsdeskundige bij Lunet in het zorgpad LVB.

Entreeprijs:
5 euro voor niet leden (NVA leden gratis)

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-avond-tos-en-of-ass-aic-de-kempen-locatie-bergeijk-9-februari-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!