Home Agenda Thema-avond ‘Ondernemen(d) met Autisme’ in Den Haag
Thema-avond ‘Ondernemen(d) met Autisme’ in Den Haag
21 november 201919:15 - 21:30
Zuid-HollandKompassie (Laan 20) Den Haag

Het AIC Den Haag nodigt je uit voor een thema-avond ‘Ondernemen(d) met Autisme’ met spreker Petra Wermink-Vos, businesscoach. Deze avond is bedoeld voor mensen met autisme die ondernemer zijn of willen worden, en begeleiders/coaches die meer willen weten over ondernemen met autisme.

Op deze avond vertelt Petra over haar eigen ervaringen als ondernemer met autisme en die van andere ondernemers. Petra is trainer/businesscoach voor zelfstandige ondernemende professionals en ervaringsdeskundige met autisme. Kijk ook eens op www.toffeondernemers.nl.
We zullen vraagstukken behandelen als ‘is zelfstandig ondernemerschap een alternatief voor een baan in loondienst?’ En ‘is autisme en ondernemen een verrassend goede combinatie?’

Ook is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en nieuwe ideeën op te doen.

In het boek ‘Ondernemen(d) met autisme’ staan inspirerende ondernemersverhalen met praktische tips voor een succesvol bestaan als zelfstandige.  Verkrijgbaar bij www.swpbook.com.

Er zijn 55 plaatsen beschikbaar voor deze avond, dus meld je snel aan! Dat kan ook via aicdenhaag1@gmail.com. U kunt dit mailadres ook gebruiken als u vragen heeft.

Sluiten
Word nu lid!