Home Agenda Theatervoorstelling Aut of Office
Theatervoorstelling Aut of Office
24 maart 202020:00 - 22:00
Noord-HollandHet Postkantoor (Hoofdstraat 17) Bovenkarspel

In samenwerking met Theatergroep Bint organiseert Autisme4you van de Praktijkschool op dinsdagavond 24 maart een theatervoorstelling over autisme op de werkvloer. Speciaal voor iedereen die één of meer collega’s of werknemers heeft met autisme, en natuurlijk voor mensen met autisme.

Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom, want het doel van Autisme4you van de Praktijkschool in Grootebroek is het vergroten van kennis over autisme, zodat er meer begrip is voor mensen die een beetje anders zijn. Dit maakt de wereld leefbaar voor iedereen en zorgt voor een inclusieve maatschappij, waarin ieder persoon zijn steentje kan bijdragen op wat voor manier dan ook.

Op herkenbare wijze brengt Bint psychische kwetsbaarheden in de schijnwerpers. Niet alleen om grappig te zijn, want de scenes zijn echt uit het leven gegrepen en daardoor soms hilarisch, maar vooral om te laten zien welke
uitdagingen er zijn en welke mogelijkheden er liggen voor mensen met autisme op de werkvloer en hun leidinggevenden en collega’s.

Deze voorstelling kan dus heel behulpzaam zijn om de omgang tussen collega’s onderling te bevorderen. Een beetje meer begrip voor elkaar op de werkvloer scheelt al enorm in de werksfeer. En geeft iedereen een kans op een volwaardige plek in de maatschappij.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website >>.

Sluiten
Word nu lid!