Home Agenda Opening van Autismecafé Purmerend – Waterlands Autisme Loket
Opening van Autismecafé Purmerend – Waterlands Autisme Loket
13 januari 202315:00 - 17:00
Noord-HollandBrenda's Petit Café (Koemarkt 40 Purmerend)

Per januari 2023 is er elke maand een Autismecafé Purmerend. Dit is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer.

We bieden een samenkomen op steeds dezelfde locaties. Tevens wordt er op gelet dat de omgeving ‘prikkelarm’ is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest.

De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.

Om deel te nemen kun je gewoon op onderstaande moment/locatie binnenkomen. Je kunt bij de bar naar ons vragen, waarop ze laten weten waar we zitten.

Deelname is kosteloos, consumpties voor eigen rekening en aanmelden is niet nodig. Mocht je het spannend vinden om alleen te komen, dan kun je ervoor kiezen iemand mee te nemen. Tevens is het mogelijk om ons van tevoren te benaderen zodat we je kunnen verwelkomen.

Autismecafé Purmerend is elke 2e vrijdag van de maand van 15.00-17.00u bij Brenda’s Petit Café.

Voor meer informatie, vragen en contact kunt u mailen naar nva.noordholland@autisme.nl of kijk op https://www.facebook.com/waterlandsautismeloket 

Entreeprijs:
Gratis inloop, consumpties voor eigen rekening

Aanmelden via:
Aanmelden is niet nodig

Meer info:
https://www.facebook.com/waterlandsautismeloket

Sluiten
Word nu lid!