Home Agenda ontmoetingsavond voor ouders – AIC Eindhoven
ontmoetingsavond voor ouders – AIC Eindhoven
5 februari 202419:30 - 21:00
Noord-BrabantWijkhuis de Dommel Bennekelstraat 131 5654 DD Eindhoven

Op maandagavond 5 februari organiseert het Autisme Info Centrum (AIC) Eindhoven weer een ontmoetingsavond voor ouders van kinderen met autisme.
Een kind met autisme kan een behoorlijke impact hebben op de gezinssituatie. Ook het naar school gaan kan lastig zijn of het vinden van goede begeleiding voor je kind.
Hoe ga je hiermee om? Welke uitdagingen kom je tegen? Hoe vind je de balans tussen de opvoeding van een kind met en een kind zonder autisme? Hoe zorg je voor voldoende tijd voor jezelf?

Met elkaar gaan we hierover in gesprek. Het is fijn om ervaringen te kunnen delen, herkenning te vinden bij elkaar en tips uit te wisselen. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen. In het eerste deel van de bijeenkomst kan je zelf inbrengen waar je op dat moment behoefte aan hebt.
Als er behoefte aan is gaan we in het tweede deel wat dieper in op een bepaald thema dat we gezamenlijk bepalen tijdens de bijeenkomst.
De bijeenkomst wordt begeleid door vrijwilligers die vanuit hun eigen achtergrond te maken hebben met autisme in het gezin. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en je kunt per keer bekijken of je wilt aansluiten. Heb je vragen, dan kun je mailen naar coordinatoreindhoven@nva-nb.nl.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-ontmoetingsavond-voor-ouders-aic-eindhoven-5-februari-2024/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!