Home Agenda Lotgenotencontact partners gedoe rondom diagnose – AIC Roosendaal
Lotgenotencontact partners gedoe rondom diagnose – AIC Roosendaal
12 juli 202409:15 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

‘Ik weet zeker dat mijn partner autisme heeft, maar hij/zij wil geen diagnose.’ ‘Er zijn vermoedens over mijn eigen autisme, maar hoe verkrijg ik een diagnose en is dit wel echt nodig?’ ‘Jij wilt graag een diagnose, maar het traject om dat te verkrijgen duurt nu al jaren.’
‘Mijn partner heeft een diagnose, maar wil niet over zijn/haar autisme praten.’ Zo maar een paar uitspraken rondom autisme en de diagnose, want autisme en diagnostiek geven meestal gedoe. Waar lopen jij en je partner zoal tegenaan rondom wel of geen diagnose bij autisme?

Tijdens deze ochtend kan alles wat er komt kijken bij een diagnose autisme worden besproken. Van de eerste stappen en de benodigde onderzoeken, de bureaucratie, de emoties die erbij komen kijken tot de verschillen tussen de wensen rondom een diagnose. Onze ervaringsdeskundigen delen hun verhalen en we kunnen elkaar voorzien van praktische tips om alles rondom het proces van diagnoses toch zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Heb je vooraf zelf een idee hierover of iets wat je graag al wil inbrengen, zodat wij dat kunnen aankaarten?
Dat kan. Stuur een mail naar: aic-roosendaal@nva-nb.nl en dan zullen wij ons best doen het ingebrachte idee aan de orde brengen in deze ochtend. Heb je geen inbreng, maar wil je wel graag komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!
Aanmelden kan via onze website www.nva-nb.nl

Let op: Mocht u na uw aanmelding toch verhinderd zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk doch dringend je aanmelding zo snel mogelijk te annuleren via de knop op de website, zodat wij eventueel een ander
kunnen toelaten.
Wanneer: 12 juli 2024

Entreeprijs:
gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-partners-gedoe-rondom-diagnose-aic-roosendaal-12-juli-2024/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!