Home Agenda Lotgenotencontact – AIC Terneuzen
Lotgenotencontact – AIC Terneuzen
12 januari 202319:30 - 21:30
ZeelandBuurthuis De Kameleon Leliestraat 30 4537RJ Terneuzen

Op 12 januari van 19:30 uur tot 21:30 uur is er een lotgenoten bijeenkomst voor iedereen die zelf kenmerken van autisme heeft. Dit is weer het eerste lotgenotencontact van het nieuwe jaar.

Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen uitgewisseld en kunnen er vragen worden gesteld. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

We willen je vragen om je op te geven als je wilt komen, zo weten wij hoeveel mensen er belangstelling hebben voor het lotgenotencontact. Er is plaats voor 10 personen. Wanneer het vol is word je op een reservelijst geplaatst. Mocht er iemand zich afmelden, dan nemen wij contact met je op om te vragen of je nog interesse hebt. Als er meerdere mensen op de reservelijst staan, dan zullen wij bekijken of het mogelijk is om een extra bijeenkomst te
organiseren. Het is mogelijk om voor informatie en vragen elke tweede donderdag van de maand van 19.00 – 19.30 uur binnen te lopen.

Het is altijd mogelijk om uw vragen via e-mail te stellen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Info over lotgenoten lotgenotenterneuzen@nva-zeeland.nl

Entreeprijs:
NVA leden gratis, niet-NVA leden €2,50

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-aic-terneuzen-12-januari-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!