Home Agenda Kracht van Autisme – NVA Soest
Kracht van Autisme – NVA Soest
21 maart 202419:30 - 21:30
UtrechtBibliotheek Idea, Willaertstraat 49, Soest

“Mijn naam is Sanne van Zonneveld. Op mijn website eenbeetjebijzonder.nl en YouTube kanaal (Een beetje bijzonder) deel ik mijn ervaringen met autisme. Ook deel ik tips voor omstanders en autistische mensen zelf. In de lezing zal ik kort iets vertellen over wat autisme is en waarom naar mijn idee een diagnose zo belangrijk is. Daarnaast zal ik iets vertellen over kracht en hoe je je krachtig kan voelen, terwijl je je eigenlijk niet zo voelt.”

Heb je zelf autisme? Of heeft iemand op je werk of in jouw familie- of vriendenkring autisme? Iedereen met ervaring met autisme of interesse in autisme is van harte welkom. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Voor de meer individuele vragen kun je ook terecht op onze inloopspreekuren, iedere even week van het jaar op woensdagochtend, van 9.30-11.30 uur. Op 3 april 2024 is het eerstvolgende inloopspreekuur na deze themabijeenkomst.

Toegang themabijeenkomst is gratis. Vol = Vol. Aanmelden kan tot en met 19 maart 2024 door een mail te sturen naar: nva.soest@autisme.nl

Programma : Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur Welkom en start programma 19.30 uur Afsluiting avond 21.30 uur

Locatie : Bibliotheek Idea, Willaertstraat 49, Soes

Sluiten
Word nu lid!