Home Agenda Inloop – AIC De Kempen Locatie Eersel
Inloop – AIC De Kempen Locatie Eersel
3 september 202109:30 - 11:30
Noord-BrabantD'n Achterum Voortseweg 9 5521 JB Eersel

AIC De Kempen locatie Eersel maandelijkse inloop ochtenden vanaf vrijdag 1 september

We gaan weer van start met onze maandelijkse inloop ochtenden vanaf vrijdag 1 september. Elke eerste vrijdag van de maand zullen onze enthousiaste vrijwilligers weer aanwezig zijn op de vertrouwde locatie, D’n Achterom in Eersel, om vragen en gesprekken aan te gaan over autisme. Tijdens de schoolvakanties zullen wij gesloten zijn.

Heb je behoefte aan een goed gesprek, of wil je graag je hart luchten bij een van onze vrijwilligers, dan ben je van harte welkom bij ons.
Tijdens onze laagdrempelige inloop ochtenden kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen met onze vrijwilligers en eventueel met andere bezoekers. Tevens is er ruimte voor een individueel gesprek met één van
onze vrijwilligers.

Heb je zelf, je kind, partner of iemand anders uit de familie of omgeving autisme? Het Autisme Info Centrum (AIC) weet als geen ander hoe dat is. Het AIC bestaat uit vrijwilligers, allen ervaringsdeskundige op het gebied
van autisme. Zij bieden een luisterend oor, delen ervaringen en/ of zoeken samen met jou naar naar informatie en een antwoord op jouw vragen.
Voor meer informatie over autisme

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
niet nodig

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!