Home Agenda Cursus ‘Autisme ervaren en verklaren’ met Frans Coolen
Cursus ‘Autisme ervaren en verklaren’ met Frans Coolen
27 september 201910:00 - 15:30
Noord-HollandP-Punt (Graan voor Visch 14301) Hoofddorp

Deze cursus is een vervolg op de cursus ‘Inzicht in autisme’ en bedoeld voor mensen die meer willen weten van autisme dan alleen de basiskennis. Het is niet noodzakelijk dat u de cursus ‘Inzicht in autisme’ vooraf heeft gevolgd, maar dat maakt het wel gemakkelijker om alles te volgen. De cursus wordt gegeven door Frans Coolen, een bevlogen trainer met brede praktijkervaring rondom autisme.

Wat kunt u verwachten?
In deze cursus gaat Frans Coolen dieper in op de theorieën rond autisme. We bespreken welke invloed de kenmerken van autisme hebben op de communicatie. Hij laat u ervaren hoeveel impact autisme op iemand kan hebben en gaat in op storend gedrag en probleemgedrag. Hij kijkt hierbij samen met u naar het ‘waarom’ hierachter en voor wie het eigenlijk storend/een probleem is. Natuurlijk kunt u vragen stellen. U ontvangt na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Datum: vrijdag 27 september 2019
Locatie: P-Punt, Graan voor Visch 14301, 2132 VJ Hoofddorp (Er is parkeergelegenheid op het terrein voor het gebouw maar als de parkeerplaats vol is moet er op straat geparkeerd worden met een blauwe schijf).
Tijd: vanaf 9.30 inloop en om 10.00 uur beginnen we tot 15.30 uur
Kosten: geen. Koffie en/of thee kost € 1,20 per consumptie uit een automaat. Gaarne gepast geld meenemen indien u hier gebruik van maakt. Voor een lunch dient u zelf te zorgen.

U kunt zich aanmelden tot 20 september via aichoofddorp@gmail.com. Let op: het deelnemersaantal is beperkt. Vol is vol!

Sluiten
Word nu lid!