Home Agenda Bijeenkomst rond het thema “Autisme en ouderschap” – AIC Roosendaal
Bijeenkomst rond het thema “Autisme en ouderschap” – AIC Roosendaal
28 juni 202409:15 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

De komst van een baby is voor alle ouders een ingrijpende gebeurtenis. Voor mensen met autisme kan deze ervaring echter nóg ingrijpender zijn. Dit heeft onder meer te maken met het grote aantal veranderingen in de dagelijkse routine. Vaak valt deze routine vlak na de geboorte zelfs geheel weg. Alles is dan gericht op de behoeften van het jonge kind dat zich nog maar weinig aantrekt van het dag- en nachtritme van de ouders.

Heb jij of heeft jouw partner (vermoedelijk) autisme, en hebben jullie kinderen of een kinderwens? Dan kan het fijn zijn om met lotgenoten te praten over je vragen en twijfels. Door het delen van ervaringen komen er ook vaak tips naar voren. Iedereen mag zijn/haar inbreng zelf bepalen.
Heb je vooraf vragen of iets wat je graag wilt inbrengen? Wil je iets vragen of vertellen, maar liever niet persoonlijk op deze ochtend? Stuur dan een mail naar aic-roosendaal@nva-nb.nl, dan zullen wij ons best doen om dat deze ochtend aan de orde te brengen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.
Aanmelden kan via onze website www.nva-nb.nl/aic-roosendaal.

Mocht u verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk aan ons door te geven, zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten.

Entreeprijs:
gratis

Aanmelden via:
www.nva-nb.nl

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!