Home Agenda Bezoek Sinterklaas in Hoofddorp
Bezoek Sinterklaas in Hoofddorp
24 november 201911:00 - 12:00
Noord-HollandWinkelcentrum De 4 Meren, Hoofddorp

Gelukkig is het Winkelstad Hoofddorp op het laatste moment gelukt om een locatie te vinden waar kinderen ook dit jaar weer Sinterklaas kunnen bezoeken. Dus mogen wij ook weer kinderen met autisme uitnodigen om een bezoekje te brengen aan Sinterklaas.

Voor sommige kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) is dit een gebeurtenis die aan hun neus voorbij gaat, omdat dit vaak te druk voor hen is met teveel prikkels. Om kinderen met ASS in de leeftijd vanaf 3 jaar in de gelegenheid te stellen op een prettige manier een bezoek aan Sint te brengen is er dit jaar een aparte mogelijkheid, speciaal voor hen. Graag nodigen wij u en uw kind(eren) uit op: zondag 24 november tussen 11.00 – 12.00 uur.

Programma:
U bent samen met uw kind welkom op deze dag. Sinterklaas ontvangt de kinderen in het winkelcentrum de 4 Meren in Hoofddorp. De kinderen zullen door de Pieten in kleine groepjes worden verwelkomd. Ze kunnen Sint een handje geven, een praatje maken, een tekening maken, met de Pieten zingen en spelen. De Pieten zullen een rustige afwachtende houding aannemen en de muziek zal zachtjes gespeeld worden. U mag foto’s maken van uw kind(eren). U begeleidt zelf uw kind(eren) en bent verantwoordelijk voor hen.

We realiseren ons dat het kort dag is maar omdat we weten dat dit voor veel kinderen een leuke ochtend is hebben we er voor gekozen om het toch door te laten gaan. U kunt uw kind aanmelden op: aichoofddorp@gmail.com, graag met vermelding van naam en leeftijd.

Zaterdag ontvangt u na aanmelding een bericht met de locatie en precieze tijd dat uw kind bij Sinterklaas mag komen.

Sluiten
Word nu lid!