Home Agenda Autismecafé (middag) – NVA Hoorn
Autismecafé (middag) – NVA Hoorn
8 september 202315:00 - 17:00
Noord-HollandProeflokaal Charlies, Dubbele Buurt 4 te Hoorn

LET OP: DOOR DE ZOMERVAKANTIE, KERMIS IN DE BINNENSTAD EN AANGEPASTE OPENINGSDAGEN VAN DE LOCATIES ZIJN HET AVONDCAFE VAN AUGUSTUS EN MIDDAGCAFE VAN SEPTEMBER EEN WEEK VERSCHOVEN.

Autismecafé Hoorn is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden zoals hulpverleners. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer.

We bieden een samenkomen op steeds dezelfde locaties. Tevens wordt er op gelet dat de omgeving ‘prikkelarm’ is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest.

De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding.

Autismecafé Hoorn vindt normaliter plaats op:
– Elke 1e vrijdag van de maand van 15.00 – 17.00u bij Proeflokaal Charlies (Dubbele Buurt 4)
– Elke 3e vrijdag van de maand vanaf 20.00u bij Restaurantcafé Ridderikhoff (Roode Steen 9)

Deelname:
Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat een ieder ervan maakt.
Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel als prettig ervaren zodat een vrijwilliger je kan verwelkomen. Dit kan via onderstaand e-mailadres.

Voor meer informatie, vragen en contact kunt u mailen naar nva.hoorn@autisme.nl of kijk op onze Social media → www.instagram.com/nvahoorn.

Entreeprijs:
Er worden geen entreekosten gevraagd en consumpties zijn op eigen kosten. Ben je een aantal keer bij ons café geweest en ben je van plan vaker te komen? Word dan lid van onze vereniging → www.autisme.nl/lidmaatschap.

Aanmelden via:
nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
www.instagram.com/nvahoorn

Sluiten
Word nu lid!