Home Agenda Autismecafé Hoorn (avondcafé) – NVA Hoorn
Autismecafé Hoorn (avondcafé) – NVA Hoorn
25 augustus 202320:00 - 23:00
Noord-HollandRidderikhoff, Roode Steen 9 te Hoorn

LET OP: IVM KERMIS IN DE BINNENSTAD IS HET CAFE EENMALIG NIET OP DE GEBRUIKELIJKE 3E VRIJDAG VAN DE MAAND, MAAR OP DE 4E VRIJDAG VAN DE MAAND = 25 AUGUSTUS V.A. 20 UUR. Autismecafé Hoorn is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden zoals hulpverleners. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer.

We bieden een samenkomen op steeds dezelfde locaties. Tevens wordt er op gelet dat de omgeving ‘prikkelarm’ is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest.

De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding.

Autismecafé Hoorn vindt plaats op:
– Elke 1e vrijdag van de maand van 15.00 – 17.00u bij Proeflokaal Charlies. (Dubbele Buurt 4)
– Elke 3e vrijdag van de maand vanaf 20.00u bij Ridderikhoff (Roode Steen 9)

Deelname

Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.
Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel als prettig ervaren zodat een vrijwilliger je kan verwelkomen. Dit kan via onderstaand e-mailadres.

Kosten

Er worden geen entreekosten gevraagd en consumpties zijn op eigen kosten. Ben je een aantal keer bij ons café geweest en ben je van plan vaker te komen? Word dan lid van onze vereniging → www.autisme.nl/lidmaatschap.

Voor meer informatie, vragen en contact kunt u mailen naar nva.hoorn@autisme.nl of kijk op onze social media → www.instagram.com/nvahoorn

Entreeprijs:
Gratis, consumpties voor eigen rekening

Aanmelden via:
nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
www.instagram.com/nvahoorn

Sluiten
Word nu lid!