Home Agenda Autismecafé (avond) – NVA Hoorn
Autismecafé (avond) – NVA Hoorn
15 maart 202420:00 - 22:00
Noord-HollandRestaurantcafé Ridderikhoff, Roode Steen 9 te Hoorn

Autismecafé Hoorn is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden zoals hulpverleners. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer.

We bieden een samenkomen op steeds dezelfde locaties. Tevens wordt er op gelet dat de omgeving ‘prikkelvriendelijk’ is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest.
De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding.

Entreeprijs:
Ben je een aantal keer bij ons café geweest en ben je van plan vaker te komen? Word dan lid van onze vereniging → www.autisme.nl/lidmaatschap. Er worden verder geen entreekosten gevraagd. Consumpties zijn op eigen kosten.

Aanmelden via:
Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt. Kom je voor het eerst? Dan graag aanmelden via nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
Voor meer informatie, vragen en contact kunt u mailen naar nva.hoorn@autisme.nl of kijk op onze social media → www.instagram.com/nvahoorn

Sluiten
Word nu lid!