Home Agenda Autisme BelevingsWandeling – VOL
Autisme BelevingsWandeling – VOL
25 mei 202410:30 - 12:30
Drenthe, OverijsselWandelparkeerplaats Woldberg, vlak bij Tuk’s T-huis

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren we een unieke Autisme BelevingsWandeling, een bijzondere verkenningstocht van buiten naar binnen onder begeleiding van Marc Beek. Een ervaring die je niet wilt missen!

Details van de wandeling:

Aanmelden is verplicht! Stuur een e-mail naar nva.steenwijkerland@autisme.nl om je aan te melden voor deze unieke wandeling. We hebben slechts beperkte plaatsen, dus wees er snel bij!

 

Over de Autisme Belevenis Wandeling: Samen met Marc Beek gaan we op ontdekkingstocht. We kijken naar de natuur, staan stil bij planten, dieren en andere natuurverschijnselen. Marc deelt verhalen die het bijzondere verklaren en verbindt wat we zien met ervaringen rond autisme. Een unieke manier om de wereld door een andere bril te bekijken.

 

Over Marc Beek: Marc Beek, 58 jaar en vader van twee, is oprichter van Aut of the Blue. Als publieksvoorlichter vertelt hij verhalen die complexe onderwerpen begrijpelijk maken. In zijn vrije tijd is hij activiteiten-boswachter, waarbij hij met kleine groepen prachtige wandelingen over de Veluwe maakt. Na zijn diagnose autisme op latere leeftijd, kan Marc beter de hobbels op zijn pad herkennen en samen met anderen vermijden.

Mis deze unieke kans niet om samen met Marc de Autisme Belevenis Wandeling te ervaren. Meld je snel aan en ontdek een nieuwe kijk op de wereld!

Sluiten
Word nu lid!