Home Agenda
  Abonneer

  Agenda voor 2024

 • dinsdag
  25
  juni
  Regiovergadering voor leden NVA regio Utrecht – NVA
  25 juni 202419:00 - 21:00
  UtrechtDe Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP UtrechtLees meer

  NVA-leden zijn van harte welkom bij de regiovergadering van de NVA regio Utrecht op dinsdag 25 juni om 19:00 uur. Dit belooft een bijzondere bijeenkomst te worden, waarbij we de gelegenheid hebben om elkaar te ontmoeten, maar ook om belangrijke zaken te bespreken die ons allen aangaan.

  U bent vanaf 18:00 uur van harte welkom voor een drankje, een broodje en/of een kop soep. Vooraf aanmelden is nodig via de onderstaande link.

  Wij hebben de volgende leden bereid gevonden om zitting te nemen in het regiobestuur: Ron Grillet als voorzitter, Mandy Woelk zal het stokje van Henry Paulissen Schokkenbroek als penningmeester overnemen. Wij willen hen aan u voorstellen en zij willen hun plannen vertellen. Wij zijn nog op zoek naar een secretaris.

  Jasper Kok en Annette van den Bos van Trainingsbureau “Ontdek Autisme” verzorgen een inspirerende lezing over integratie van mensen met autisme in de werkomgeving. Zij delen inzichten, ervaringen en praktische handreikingen. Zodat er meer inzicht ontstaat voor mensen met autisme en ook voor degenen die naast hen staan.

  Entreeprijs:
  Gratis

  Aanmelden via:
  https://forms.office.com/e/9RZQfcFQqN?origin=lprLink

  Meer info:
  Na aanmelding mailen wij de vergaderstukken.

 • dinsdag
  25
  juni
  Wat doen NVA Soest, MEE Soest en de gemeente Soest voor mensen met autisme en hun naasten?
  25 juni 202419:30 - 21:30
  UtrechtBibliotheek Idea, Willaertstraat 49, SoestLees meer

  Programma:
  Inloop met koffie/thee vanaf 19.15 uur.
  Welkom en start programma 19.30 uur.
  Afsluiting avond 21.30 uur.

  Binnen de gemeente Soest is er een breed aanbod van hulp en informatie aan personen met autisme en hun naasten. Het blijkt echter dat veel mensen vragen hebben over autisme of hulp nodig hebben, maar niet weten waar ze terecht kunnen met deze vragen, wat het aanbod aan hulp is en wie dit aanbod verstrekt. De drie partijen die deze vragen het best kunnen beantwoorden, hebben de handen ineengeslagen om met de hulp van ervaringsdeskundigen informatie te verstrekken over autisme en te helpen bij het wegwijs maken bij de vraag naar hulp.

  Op internet is er veel informatie te vinden over autisme. Maar net zoals er veel verschillen-de mensen zijn, zijn er ook veel verschillen tussen mensen met autisme. Wat voor de ene persoon een probleem is, hoeft voor de andere persoon helemaal geen probleem te zijn. Het is dus erg lastig om uit het grote aanbod aan informatie precies te halen wat voor jou van toepassing is. Dit vereist maatwerk gericht op deze ene persoon. Deze informatie-bijeenkomst kan helpen bij het beantwoorden van je (hulp)vragen.

  Heb je zelf als volwassene autisme, ben je de naaste van iemand met autisme of ben je betrokken bij de hulp aan personen met autisme? Dan ben je van harte welkom op deze informatiebijeenkomst.

  Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen. Voor de meer individuele vragen kun je ook terecht op ons inloopspreekuur in Bibliotheek Idea, Willaertstraat 49 in Soest. Dit inloopspreekuur is iedere even kalenderweek op woensdagochtend van 09.30-11.30 uur. Op 26 juni 2024 is het eerstvolgende inloopspreekuur na deze informatiebijeenkomst.

  Toegang tot deze informatiebijeenkomst is gratis. Vol = Vol.

  Aanmelden (verplicht) voor deze informatiebijeenkomst kan tot en met 23 juni 2024 door een mail te sturen naar: nva.soest@autisme.nl

 • woensdag
  26
  juni
  Inloopmogelijkheid – NVA Soest
  26 juni 202409:30 - 11:30
  UtrechtBibliotheek Idea Soest, Willaertstraat 49, 3766 CP SoestLees meer

  Iedere even week op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Je kunt vrij binnenlopen. Maak je liever een afspraak voor die ochtend? Ook dat kan natuurlijk. Stuur daarvoor een mail naar nva.soest@autisme.nl.

 • woensdag
  10
  juli
  Inloopmogelijkheid – NVA Soest
  10 juli 202409:30 - 11:30
  UtrechtBibliotheek Idea Soest, Willaertstraat 49, 3766 CP SoestLees meer

  Iedere even week op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Je kunt vrij binnenlopen. Maak je liever een afspraak voor die ochtend? Ook dat kan natuurlijk. Stuur daarvoor een mail naar nva.soest@autisme.nl. Zie ook onze agenda

 • dinsdag
  1
  oktober
  Theatercollege Peter Vermeulen – NVA Noord-Holland
  1 oktober 202420:00 - 22:30
  Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-HollandZaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB in ZaandamLees meer
Sluiten
Word nu lid!