Home Agenda
  Abonneer

  Agenda voor 2019

 • vrijdag
  18
  oktober
  Thema-avond WerkWeb-Autisme
  18 oktober 201919:00 - 22:00
  GroningenUMCG Groningen, 'Blauwe Zaal' (Hanzeplein 1) GroningenLees meer

  'Studeren en werken met autisme, het kan!', daar gaat het over op de thema-avond van WerkWeb-Autisme op vrijdag 18 oktober in Groningen.

  Mensen met autisme kunnen heel veel. Toch vallen velen tussen wal en schip bij het volgen van een studie en het vinden en behouden van een fijne baan. Senior onderzoeker en projectleider Jeanet Landsman gaat in op mogelijke oorzaken hiervan en aangrijpingspunten om deelname in studie en arbeid te bevorderen.

  De kennis rondom dit thema is gebundeld in het WerkWeb-Autisme (www.werkwebautisme.nl). Dit WerkWeb-Autisme biedt mensen met autisme ondersteuning in opleiding en werk. Jeanet laat zien hoe dat werkt en wat je
  hiermee kunt. Er is ruim de gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

  Ook Douwe Wilts komt aan het woord. Als student met autisme weet hij uit eigen ervaring wat erbij komt kijken en waar je tegen aanloopt als je met autisme gaat studeren.

  Aanmelden kan via: aic_groningen@live.nl, graag onder vermelding van naam en aantal. Na aanmelding ontvang je een email-bericht, waarin wordt gevraagd het entreegeld over te maken. De kosten zijn €2,50 per persoon. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus VOL=VOL. Voor koffie en thee wordt een bijdrage gerekend.

  Kijk voor de meest recente informatie op onze Facebookpagina.