Home Agenda
  Abonneer

  Agenda voor 2019

 • donderdag
  3
  oktober
  ALV en thema-avond NVA Gelderland ‘One size does not fit all’
  3 oktober 201920:00 - 22:00
  GelderlandHotel Haarhuis (Stationsplein 1) ArnhemLees meer

  Regio Gelderland houdt donderdag 3 oktober 2019 haar algemene ledenvergadering. Tijdens deze ledenvergadering kunnen de NVA-leden uit Gelderland een nieuwe bestuursvoorzitter kiezen. Daarnaast zullen de overige nieuwe bestuursleden zich voorstellen.

  Aansluitend op de ledenvergadering is er een thema-avond, deze avond heeft als titel: 'One size does not fit all. Techniek en levensloopbegeleiding bij autisme'. De spreker is Jelle van Dijk.

  De locatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken (tegenover het station). Parkeren is beperkt mogelijk. Wij willen graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. U wordt daarom verzocht u
  aan te melden, zowel voor de ledenvergadering als voor de thema-avond. Dit kan via het mailadres van de NVA Gelderland: gelderland@autisme.nl. Wie zich aanmeldt voor de ledenvergadering krijgt nadere informatie van en over de kandidaat-bestuursleden gemaild.

 • zondag
  6
  oktober
  Autisme Ontmoetingsdag in Arnhem
  6 oktober 201912:206 september 201917:00
  GelderlandCafe Arnhem (Korenmarkt 18) ArnhemLees meer

  Wil jij in een informele sfeer andere leuke mensen met autisme ontmoeten? Kom dan op zondag 6 oktober naar de Autisme Ontmoetingsdag in Arnhem.

  A.O.D Nederland heeft als doel mensen met autisme door het hele land bij elkaar te brengen. Dit keer doen we dat in Arnhem. Ben jij 18 jaar of ouder, dan ben jij van harte welkom! Een diagnose is prima, maar zeker gene vereiste. We verzamelen tussen 12.20 en 12.50 uur op het station van Arnhem, in de stationshals, tegenover de Starbucks. Je kunt ook vanaf 13.00 direct naar de locatie (Cafe Arnhem, Korenmarkt 18) komen.

  Na de ontmoetingsdag gaan we, met hen die dat willen, gezellig uit eten bij restaurant De Beren (Oude stationsstraat 16, Arnhem).

  Wil je meer informatie over de Autisme Ontmoetingsdagen, neem gerust een kijkje op onze website: www.aodnederland.nl. Mocht je hierna nog vragen hebben stuur dan een mail aan: bas@aodnederland.nl.