030-2299800
Autisme Magazine

Ledenmagazine

Dit kleurrijke en toegankelijk geschreven tijdschrift is sinds jaar en dag hét ledenblad van de NVA. Elk kwartaal biedt “Autisme Magazine” actuele kennis over allerlei interessante ontwikkelingen en activiteiten. Mensen met autisme komen in dit blad ook zelf in ruime mate aan het woord. Onder meer met prikkelende columns, ontroerende ervaringsverhalen en leuke, leerzame interviews.

Als lid van de NVA krijg je dit kwartaalblad gratis toegezonden, als vast onderdeel van je lidmaatschap.

Word ook lid van de NVA en ontvang 4x per jaar Autisme Magazine!

Neem BalansKIDS erbij!

Als lid van de NVA kunt u ook een extra abonnement afsluiten op BalansKIDS, het tijdschrift voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals autisme. Het tijdschrift is geschikt voor kinderen van 6 tot en met ongeveer 14 jaar en wordt uitgegeven door Oudervereniging Balans.

In BalansKIDS lezen kinderen tips van elkaar en informatie over hun probleem en kunnen ze ervaren dat zij niet de enigen zijn bij wie het soms allemaal niet vanzelf gaat. Bekijk hier het online proefnummer.

Voor € 18,- per jaar krijgt u zes nummers thuisgestuurd, samen met Autisme Magazine. Abonneren? Stuur een e-mail naar info@autisme.nl

 

 

 

 

 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.