Home Activiteiten Regio Welkom op de regiopagina van NVA Fryslan Contactpersonen

Contactpersonen

Via het menu links vindt u informatie over de activiteiten die de NVA in de provincie Friesland organiseert voor mensen met autisme en hun naasten, en in het bijzonder voor NVA-leden. 

Hieronder vindt u de contactpersonen in deze provincie:

 • Regiobestuur NVA Frieslandnva.regio.friesland@gmail.comLees meer

  Voorzitter: Kirsten Adema, nva.regio.friesland@gmail.com

 • PartnercontactpersoonAanspreekpunt voor partners van mensen met autismeLees meer

  E-mailadres: partnergroepnva1@gmail.com

  In Friesland is een ‘Partner van…’ gespreksgroep die ongeveer één keer in de zes weken bij elkaar komt. In Harlingen zijn de avonden op woensdag van 19.30 – 21.00 uur. In Drachten zijn de avonden op donderdag van 19.30 – 21.30 uur.

  Het doel van de bijeenkomsten is het contact met lotgenoten. Herkenning en steun bij elkaar vinden om zo het isolement te doorbreken waarin partners zich vaak bevinden. De groepen hebben een informeel karakter en zijn bedoeld om in een veilige omgeving ervaringen uit te wisselen, gevoelens te uiten en elkaar te helpen met praktische tips en handvatten.

  In Drachten zijn de volgende bijeenkomsten op 19 december, 30 januari, 12 maart, 23 april en 4 juni 2020. Info en aanmelden via partnergroepnva1@gmail.com

  In Harlingen zijn de volgende bijeenkomsten op 22 januari, 4 maart, 22 april en 3 juni 2020. Info en aanmelden via aic.harlingen.partnergroep@gmail.com